Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het is altijd weer vermakelijk om te zien hoe sommige mensen jaar in jaar uit tekeer gaan tegen een God die volgens hen niet eens bestaat, waarbij ze die - volgens hen niet-bestaande - God ook nog van natuurrampen en andere ongemakken beschuldigen.

Schrijver: Theo_Dosius, 20 jan. 2010


Geplaatst in de categorie: humor

4,0 met 7 stemmen 215Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
23 jan. 2010
Ha die Theo, wederom verbijster je mij in je totale gebrek aan inzicht in taal. Als je dingen alleen maar letterlijk leest ontgaat je de wezenlijke inhoud. Begrijpend lezen is toch heus een schoolvak. Maar ja, alle geloven die geloven dat geloof in een boekje staat nemen dingen letterlijk zoals bijvoorbeeld het geschreven feit dat ene G. uit Den H. in 7 dagen de wereld gecreëerd had. Hahahahaha!
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
21 jan. 2010
Dag Fred en Ruurd,
De lijst met dergelijke beweringen en reacties is eindeloos. Vooral Fred/Heleen/Varifocus heeft er een handje van om tegelijkertijd het bestaan van God te ontkennen en Hem even later van allerlei dingen te beschuldigen.
Het nieuwste voorbeeld daarvan is bewering no. 801 met de alias Varifocus. Eerst staat er "God is een eigenschap van de menselijke geest".
Toch staat is de laatste zin van die bewering: "Misschien biedt God namens moeder Natuur ook aan de hulpverleners wel Zijn excuses aan". Een eigenschap kan geen excuses aanbieden, een persoon wel.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
21 jan. 2010
Beste Theo, wie doet dat dan?
Een bewering is leuk maar hij moet wel een beetje hout snijden, dacht ik zo. Dit lijkt een beetje op de rijke die denkt dat alle anderen jaloers op hem zijn. Hoe dwaas kan je zijn!
Naam:
Heleen
Datum:
21 jan. 2010
Theootje toch, tegen iets dat niet bestaat kun je niet tekeer gaan. Daar staat tegenover dat je weer behoorlijk tekeer gaat. Tegen wie dan wel ?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)