Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Wie de illusie koestert dat er nog gediscussiëerd kan worden met het reaguurderstandem 'paarlen voor de zwijnen'/'Heleen', moet voor de aardigheid maar 'es kijken naar bewering 805. Daar reageert 'paarlen' met "Geloven dienen zo spoedig mogelijk van deze wereld te verdwijnen, respectievelijk verwijderd te worden, dat is haar enige kans op overleving."
Wie zó denkt, is geestelijk blind en vervuld van intolerantie en haat.

Schrijver: Theo_Dosius, 22 januari 2010


Geplaatst in de categorie: internet

4.2 met 8 stemmen 173Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
26 januari 2010
@'paarlen',
Je hebt verschillende keren verklaard dat religies volgens jou rigoureus en zo snel mogelijk moeten worden opgeruimd. Je hebt zelfs geschreven dat mensen met een geloof van deze site moeten worden geschopt.
Ik heb de nummers van de beweringen erbij gezet, zodat iedereen het in de juiste context kan lezen. Dat je die uitspraken nu ontkent, kan alleen maar betekenen dat je terugschrikt voor de enorme verontwaardiging die jouw woorden hebben gewekt.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
25 januari 2010
Ach, lieve, onnozele Theo, je bent niet eens slim genoeg om de kern van mijn betoog te vatten, jouw geloof staat dat in de weg. En verder: ik ben opgehouden met gelovigen te discussiëren, ik heet niet voor niets paarlen voor de zwijnen. Wees blij dat ik ze je nog voer!
Naam:
Theo_Dosius
Datum:
24 januari 2010
@Paarlen: ik heb alleen de kern van jouw betoog weergegeven. Op diverse manieren heb je laten merken dat naar jouw mening religies moeten worden uitgeroeid en dat het daarna beter met de wereld zal gaan.

Eén ding is dan glashelder: een zinvol debat met jou heb je daardoor volstrekt onmogelijk gemaakt. Je verdraagt de standpunten van een ander niet: ze moeten weg, en wel zo gauw mogelijk. Er is helemaal geen sprake meer van discussie, het uitwisselen van argumenten of het luisteren naar de ander.
Naam:
Elisabeth
Datum:
22 januari 2010
ja, Theo daar spreek jij een waar woord.
Vol haat wordt hier gesproken. Ik vind het onbegrijpelijk dat de redactie van nderlands.nl dit soort uitspraken toelaat.
Wilders staat terecht voor dit soort uitspraken en hier wordt het zomaar toegestaan.
Het respect is hier erg ver te zoeken op nederlands.nl
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
22 januari 2010
Ook moet mij van het hart dat daar, waar ik een menselijke redeneertrant aanval en verwerp, U onmiddellijk overgaat tot het op de man spelen. Dat is pas verwerpelijk en geeft behoorlijk te denken. Over onverdraagzaamheid gesproken.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
22 januari 2010
Allemaal kennen we dit verschijnsel: zinnen uit de context halen en vervolgens als zelfstandige waarheden de wereld inslingeren zoals de aanhangers van onze PVV zo gaarne doen. Wat nou jongetje, kun je er niet tegen dat je het debat verliest?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)