Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Op dit tabblad zijn verschillende mensen actief die een inhoudelijke discussie met anderen willen aangaan. Jammer genoeg zijn er ook enkele lezers die niet in een discussie zijn geïnteresseerd en steevast met modder gooien naar hun opponenten.
Het is daarom goed dat er een inhoudelijke discussie op gang komt over de manier waarop op dit tabblad wordt geschreven en gereageerd. Laten we met ons allen voorkomen dat elke gedachtenwisseling door enkele reaguurders onmogelijk wordt gemaakt.

Schrijver: Theo_Dosius, 24 januari 2010


Geplaatst in de categorie: internet

3.8 met 13 stemmen 253Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Theo_Dosius
Datum:
25 januari 2010
Paarlen,
Met mensen die gelovig zijn - al gauw zo'n 80% van de wereldbevolking - wil je niets te maken hebben. Je haat ze gewoon en wilt dat ze van het forum worden geschopt.
Is dat wat je onder een zinvolle, inhoudelijke discussie verstaat? Is dat het antwoord dat je geeft op mijn vraag om op een open en eerlijke manier met elkaar in gesprek te gaan?
Je bent extreem intolerant, je kunt absoluut niet verdragen dat iemand een fundamenteel andere kijk op de werkelijkheid heeft dan jij. Met die houding zul je ook niets bereiken, behalve dan dat mensen een hekel aan je krijgen.
Ik ben trouwens niet gereformeerd, ik ben niet eens lid van een kerk, al begrijp ik wel dat het zo lekker klinkt om te schelden op 'gereformeerde drammers'. Je zou er goed aan doen om eerst eens alle intolerantie uit jezelf te bannen voordat je een poging waagt om de mensheid te bekeren. Waarschijnlijk heb je aan dat laatste dan geen enkele behoefte meer.
Naam:
Heleen
Datum:
24 januari 2010
Ik stel voor dat de redactie een tabblad 'Discussies' toevoegt, weet iedereen waar ie aan toe is.
Naam:
paarlen voor de zwijnen
Datum:
24 januari 2010
Groot gelijk, goed idee, laten we die gereformeerde drammers die overal gods liefde bij halen van dit forum verwijderen. Kunnen we tenminste weer over de literaire inhoud van de inzendingen praten zoals het intellectuelen betaamt. Dat gristelijke gewauwel ben ik zo langzamerhand spuugzat.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)