Inloggen
voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 1677):

Het tabblad Dijken wordt door Henk en Ingrid gebruikt om in gebrekkig Nederlands standpunten van de PVV te herformuleren. Bovendien reageren ze niet op kritische vragen. Omdat er geen discussie met hen mogelijk is en hun stukjes kwalitatief op een heel laag peil staan, zou het wellicht beter zijn deze rubriek op te heffen.

Schrijver: Regatta, 14 aug. 2011


Geplaatst in de categorie: internet

2,8 met 34 stemmen 962Er zijn 15 reacties op deze inzending:

Naam:Monique Methorst
Datum:24 okt. 2011
Emailadres:moimoniquelive.nl
Bericht:De vele stemmen en het hoge cijfer liegen er niet om; geen beste indruk die Dijken. Waar blijft de tegenhanger??

Naam:Regatta
Datum:18 aug. 2011
Bericht:T.Gendraats, daar zit wel iets in. Door een eigen tabblad te maken voor PVV-aanhangers kan men proberen de discussies over verwilderde politiek te reguleren. Toch blijf ik het verschrikkelijk vinden dat we regelmatig door Henk en Ingrid op tekstjes vol vreemdelingenhaat worden getracteerd. Maar misschien is dit toch de beste oplossing.

Monique: die hetze tegen Marokkanen staat mij ook tegen. Een eigen tabblad over het geloof zou kunnen, maar dan willen anderen ook een eigen rubriek. Voor mij hoeft dat niet; alle onderwerpen zijn hier gelukkig bespreekbaar!

Naam:J.de Groot
Datum:17 aug. 2011
Emailadres:joke190411telfort.nl
Bericht:Ik ben niet tegendraads....
denk dat T. Gendraats de spijker op de kop slaat!

Naam:Monique Methorst
Datum:17 aug. 2011
Emailadres:moimoniquelive.nl
Bericht:Of een tabblad voor partij voor de dieren, dat lijkt me ook wel wat!

Naam:Monique Methorst
Datum:17 aug. 2011
Emailadres:moimoniquelive.nl
Bericht:Dat van een tabblad voor bijv. het geloof is misschien niet zo'n gek idee; blijkbaar houdt het veel mensen bezig, er is al veel over geschreven.
Ben die hetze tegen Marokkanen een beetje zat aan het worden, nou weten we het wel.

Naam:T. Gendraats
Datum:17 aug. 2011
Bericht:Begrijp het dan toch Regatta, tabblad Dijken is een trol danwel de luis in de pels op deze site, maar wel mogelijk gemaakt door de beheerder. Die was al die inzendingen mbt tot de PVV vs islam zat, maandenlang was dat zelfs verboden gespreksstof. En nu is dat allemaal netjes gereguleerd, Henk en Ingrid ingekapseld, zo herkenbaar als de pest.

Naam:Rebecca
Datum:16 aug. 2011
Bericht:Graag zou ik me aansluiten bij de mening van Regatta want waarom moeten Henk en ingrid een eigen tabblad hebben? Als gelovig mens zou ik ook wel een eigen tabblad willen maar dat kan niet. Wat is het verschil? Zijn hun meer? Zeg het maar.
Volgens mij zou de site er niks aan missen als deze mensen ophielden hiermee.

Naam:Regatta
Datum:16 aug. 2011
Bericht:Joke: het is heel makkelijk uit te leggen. Tussen het publiek dat door nederlands.nl wordt aangesproken bevinden zich kennelijk nauwelijks mensen met PVV-sympathieën. Betekent dat dan dat er daarom PVV-aanhangers moeten worden aangetrokken omdat ze op deze site ondervertegenwoordigd zijn? Nee toch? Want ook andere groepen zijn hier ondervertegenwoordigd of afwezig. Als we consequent zijn, zouden die óók een eigen tabblad moeten hebben. Moeten alle stromingen binnen de samenleving hier op een evenredige manier zijn vertegenwoordigd? Die evenredigheid kan toch nooit worden afgedwongen?

Naam:Regatta
Datum:16 aug. 2011
Bericht:Len Cornelis: een apart tabblad voor een politieke partij vind ik ook te veel eer. Dat is voor mij de essentie. De bedoeling van de 'Dijken' is dat de pluriformiteit op de site er beter gestalte door krijgt. Maar ik zie hier ook géén stukjes van VVD-ers, CDA-ers en nieuwe spirituelen, om maar een paar groepen te noemen waartoe 15-20% van de bevolking behoort. Dan zouden die toch ook een eigen pagina moeten hebben om alle delen van de bevolking aan het woord te laten komen? Als ik nu nederlands.nl open, is het gescheld op moslims en linkse mensen het eerste wat ik zie. Willen we dat?

Naam:J.de Groot
Datum:15 aug. 2011
Emailadres:joke190411telfort.nl
Bericht:??...
"wat me het meest bezig houdt is waarom andere groepen, waarvan je nauwelijks bijdragen leest op deze site dan ook geen eigen tabblad mogen hebben"

Hé...
Groepen waarvan je nauwelijks bijdragen leest, op deze site...wat moeten die met een eigen tabblad???
Regatte,
kan je mij dat uitleggen?

Ja er zij echt groepen die heel duidelijk aanwezig zijn, en misschien wel een beetje oververtegenwoordigd ...

Zou dat het kunnen zijn?

Naam:Len Cornelis
Datum:15 aug. 2011
Bericht:Regatta is volgens mij geen vrouw. Is pseudoniem voor andere veelschrijver. Dit terzijde. Eens met Rutgers, Methorst en Gendraats. Discussies over kwaliteit altijd lastig. Zie hier wel meer slecht leesbare fantasietjes. Is ook persoonlijk. Maar ja, een apart tabblad voor een partij. Misschien toch iets te veel 'eer'?

Naam:Regatta
Datum:15 aug. 2011
Bericht:Ik kan jullie reacties stuk voor stuk begrijpen. Toch vind ik dat je standpunten, die door 17% van de bevolking worden ingenomen, wel serieus moet nemen, hoe ranzig ze ook klinken.
Wat me nog het meest bezig houdt is de vraag waarom andere groepen, waarvan je nauwelijks bijdragen leest op deze site, dan ook geen eigen tabblad mogen hebben. Waarom PVV-ers wel en andere groepen niet? Henk en Ingrid kunnen toch ook op andere tabbladen terecht? Of zijn ze bang daar in het literaire 'geweld' te verzuipen?
Ook geldt dat iemand die hier publiceert aan minimale kwaliteitseisen moet kunnen voldoen. Dat lukt die twee PVV-ers op geen stukken na. Daarom vind ik dat die stukjes hier niet horen.

Naam:Monique Methorst
Datum:15 aug. 2011
Emailadres:moimoniquelive.nl
Bericht::) lig hier elke keer dubbel erom, kan het niet serieus nemen. De reacties zijn leuker om te lezen

Naam:T. Gendraats
Datum:15 aug. 2011
Bericht:Roeien met de riemen die je hebt. Dat zou jij toch moeten begrijpen.....

Naam:Joanan Rutgers
Datum:15 aug. 2011
Bericht:Maar Regatta toch! Elke stroohalm moeten we benutten om met hen in contact te blijven, want als ze gaan onderduiken, worden ze echt redeloos, daarom, begaafde verzetsheldin, laat ze maar komen, we lusten ze rauw!


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)