Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 14 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
5 maart 2012
Goed zo Zenzibel jij begrijpt het tenminste.
Naam:
Zenzibel
Datum:
4 februari 2012
Email:
zenzibelmsn.com
Oordeel:
als Wilma lelijk doet, correspondeert dat met haar innerlijk...
Naam:
Monique Methorst
Datum:
4 februari 2012
Email:
moi636yahoo.com
Je maakt er zelf een persoonlijke vete van, door niet ter zake doende reacties over het karakter van mijn vriendin, ik lees ze en reageer erop.
Verder moge het duidelijk zijn dat ik een grote meid ben die niet terug hoeft te vallen op steun bij vrienden. Niemand die tegen mij zegt wat ik wel of niet moet schrijven, als ik vind dat iemand een compliment verdient krijgt diegene dat, maar ik ga hier niet schijnheilig doen, als ik je slecht vind, schrijf ik dat ook. Is dat zo moeilijk?
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
3 februari 2012
Jullie reacties betreffen de bewering die ik hier heb gedaan. Het is voor mij niet relevant wat ik in een andere reactie heb gezegd op een andere bewering dan deze en ontken dit dan ook niet. Bepaal je reactie op mijn beweringen tot de bewering waarom het gaat en ga hiervan geen persoonlijke vete van maken. Daarnaast heb ik in mijn reacie op Len betreffende deze bewering de woorden perceptie en referentiekader genoemd.
Naam:
Ben
Datum:
3 februari 2012
Gevonden, en niet in de bijbel, kijk eens je mag niet jokken hoor!
Had ik toch echt ergens gelezen:

Wilma de Bruïne
Datum: 28-01-2012
Bericht:Joke@ : je slaat de plank weer eens helemaal mis met al je vooroordelen en geoordeel. Hou jij je aandacht maar voor jezelf in plaats van op zo'n goedkope manier anderen af te vallen.
Jij denkt teveel dat jij alleen zaligmakend bent.
Jouw zelfgenoegzaamheid en onwetendheid over jezelf rijst de pan uit.

Wilma jou antwoord op Monique haar reactie,
daar had zij het over, en jij hebt dat niet gezegd of geschreven?
Lees nog maar eens na.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
3 februari 2012
Spaar ons jouw psychologie van de koude grond, Wilma. Veel beweringen vind ik gezochte flauwekul. Alles diepzinnig bedoeld, natuurlijk. Lezers krijgen zo bombardementen van quasi wijze lesjes. Maakt rubriek voor mij onaantrekkelijk. Hier laat ik 'discussie' bij.
Naam:
Tante Betje
Datum:
3 februari 2012
Bij mijn vorige reactie hieronder, had ik de zin beter af kunnen maken.
Of.....,
zou het gewoon kloppen?
Niks geen vooroordeel, maar vaststelling.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
3 februari 2012
@LenMonique : ik heb duidelijk gezegd dat het om een vooroordeel gaat. Is dit zo moeilijk te begrijpen? Verder geef ik geen verbod op eigen perceptie, maar de aanwijzing van het jezelf realiseren wat jouw perceptie is en jouw referentiekader. Daarnaast heb ik de woorden : goedkoop, zelfgenoegzaam en onwetend niet genoemd in mijn reactie. Jullie kunnen natuurlijk altijd steun zoeken bij elkaar. Ik zou zeggen : neem een duik in jezelf voordat je je verkeerde conclusies en je vooroordelen poneert. Die reacties van jullie raken kant noch wal. Het lijkt erop dat jullie het leuk vinden om eens even flink vervelend te doen met een hele grote mond. Jammer dat jullie bij mij bot vangen.
Naam:
Tante Betje
Datum:
2 februari 2012
Vooroordeel:
er is iets mis met "geestesdokter" Wilma of...
Naam:
Len Cornelis
Datum:
2 februari 2012
Verbod op 'eigen perceptie'. Schande van 'eigen referentiekader'. Toe maar! Ons Wilmaatje ratelt lekker door. Reeksen korte, vaak quasi-diepzinnige beweringen. Een korte reactie daarop. Weer de zoveelste jijbak als reactie. Saai, hoor. Dan drammen over 'respect'. Begrip 'respect' inmiddels totaal uitgehold. Beter gebruiken in echt belangrijke kwesties.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
2 februari 2012
Email:
moi636yahoo.com
Je noemt mijn vriendin goedkoop, zelfgenoegzaam én onwetend in 1 reactie. Over respect gesproken...
Naam:
Wilma de bruïne
Datum:
1 februari 2012
Len: Ik heb duidelijk vermeld dat het om een vooroordeel gaat. Maar dat heb jij vast en zeker niet gelezen.

Zoals jij het stelt is verongelijkt niet inherent aan lelijk.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
1 februari 2012
Dat ligt inderdaad aan jezelf. Jij zou je bijvoorbeeld eens kunnen realiseren dat dit jouw eigen perceptie is. Verder zou je ook eens wat minder je best kunnen doen om andermans beweringen binnen je eigen referentiekader te trekken. Door reacties als die van jou verrommelt de rubriek. Er staat duidelijk boven de bewering dat het om een vooroordeel gaat, maar dit heb jij niet opgemerkt. Jij reageert veel te overhaast. Bovendien geef jij blijk van weinig respect.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
31 januari 2012
Een constant verongelijkt innerlijk, correspondeert met het uiterlijk. Zo kunnen we doorgaan tot St.Juttemis. Weer een diepe gedachte erbij. Deze rubriek verrommelt. Of ligt dat aan mij?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)