Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als er door een ziekte evenveel doden, gewonden en invaliden ontstonden als door de auto, werd alles in het werk gesteld om die ziekte uit te bannen. De schade aan het milieu is ook berucht, evenals de stress waaraan veel automobilisten blootstaan.
Zelf ben ik slachtoffer omdat ik geen auto durf te rijden, bang om iemand letsel toe te brengen, moet ik met het gebrekkige openbaar vervoer, dat zo slecht is omdat ieder een wel een koekjesblik heeft om anderen mee te bedreigen en in rond te rijden.

Schrijver: Eelt, 8 juli 2012


Geplaatst in de categorie: verkeer

2.5 met 14 stemmen 265Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
13 juli 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Beste Eelt, je hebt gelijk: er wordt veel te weinig gedaan om de schade, die ontstaat door het wegverkeer, te beperken. Dat geldt niet alleen voor het aantal verkeersslachtoffers, maar ook voor de schade aan het milieu.

Door de handen ineen te slaan voor de ontwikkeling van goede en betaalbare auto's, die op elektriciteit rijden, zou er al veel gewonnen zijn, maar die ontwikkeling wordt door autofabrikanten en oliemaatschappijen doelbewust afgeremd. Vooral economische belangen zorgen ervoor dat het verkeer schadelijker en vervuilender blijft dan nodig is.
Naam:
Eelt
Datum:
11 juli 2012
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Beste Bakker, heb je nooit van ironie gehoord?
Ook de titel van mijn boek is ironisch bedoeld!
Duidelijk zo? Anders leg ik het nog een keer of drie uit!
Naam:
Iris
Datum:
10 juli 2012
Email:
iris.aguirretigo.com.py
Dat heb je goed gezien, beste Eelt.
Naam:
Bakker
Datum:
9 juli 2012
Conclusie lijkt mij te scherp door de bocht, net zoals mijn idee dat als je boek straks goed verkoopt het touw opeens wel willen knappen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)