Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Wij staan aan de vooravond van de Derde Wereldoorlog.

Schrijver: Wilma de Bruïne, 19 okt. 2012


Geplaatst in de categorie: oorlog

2,2 met 10 stemmen 196Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
23 okt. 2012
Joanan : dit is niet afkomstig van "de ingeplante cassette" van de Jehova's getuigen, dit is ook geen "sekte" taal,het individu is niet "verlamd", de woorden zijn niet gewichtig, dit is geen geestelijke verslaving, er is geen sprake van een "ja knikkende naïviteit". Zij zijn uit de ware Christusgeest en wandelen in de waarheid.
Maar ik denk dat jij niet echt weet wat dat betekent en dat jij je nog nooit hebt verdiept in de leer van JHWH. Zo te lezen bulk jij van de vooroordelen en gewichtige woorden, gezwollen taalgebruik. Je doet er beter aan je eens te verdiepen in de leer van JHWH en je wat meer bescheiden op te stellen en je te realiseren dat zijn gedachte(n)goed rechtvaardig, liefdevol en volmaakt is en dat iedere mens op deze aardbodem deze denkwijze moet overnemen. Als dit zou gebeuren, wat niet het geval is, dan zou er werkelijk vrede op aarde zijn. Of gedenk jij Christus geboorte alleen maar wegens de lekkere kalkoen? Het is jammer dat je niet zo dicht bij jezelf staat, selectief leest en dat wat je leest niet in de juiste context plaatst.
Tot slot: Jezus heeft gezegd: "Indien gij in mijn woord blijft, zijt gij werkelijk mijn discipelen, en gij zult de waarheid kennen en de waarheid zal u vrij maken"( Joh.8:31,32).
JHWH zoekt niet de intellectuele mens maar de intelligentie van de wijsheid. De intellectuele mens die geen nederigheid heeft zal geen inzicht en kennis krijgen in wat de Bijbel ons leert over de bedoeling van JHWH met de mensheid. De volmaakte wet die tot de vrijheid hoort (Jakobus 1:25), is de wet van de Christus, de wet van het geloof of de wet van een vrij volk ( Gal.6:2; Rom.3:27; Jak. 2:12).
Jezus heeft gezegd : "Mijn juk is weldadig en mijn vracht is licht". ( Matth. 11:29,30).
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 okt. 2012
Gunst, rare ophitseres, je herhaalt steeds de ingeplante cassette van het Jehova tuig! Dat noemen ze sektetaal, waar het individu verlamd gemaakt is. Je schijnbaar gewichtige woorden slaan alleen aan bij je mede-geïndoctrineerden, maar je moet weten, dat er afkickmethoden bestaan voor geestelijke verslavingen. Dat je je levensroute weer zelf in de hand kan krijgen. Zonder boosaardige, mensverneukende rampscenario's van dominante dwaalleraren, die de katjes in het donker knijpen en hun volkomen schijnwaardigheid ontlenen aan jouw ja-knikkende naïviteit. Schokeffect: zij zijn niet uit de ware Christusgeest!
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
21 okt. 2012
Hendrik : Alles wijst in die richting. Lees de rubriek.punt.nl/ Maatschappij Iran / Syrië/ 29 september 2012, lees de Iraanse kranten en de Bijbelboeken Daniël hfdst.11:40 en verder Openbaringen, waarin deze profetieën worden beschreven. De aanval van Iran op Israël kan de aanleiding zijn voor het begin van de Derde Wereldoorlog. De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft een militair pact gesloten met de Hezbollah, Iran en Syrië. Het gevaar voor Israël komt van alle kanten en daarmee de mogelijkheid op deze oorlog in wording. Iran is nu nog bondgenoot van Syrië, maar wil dat er een eind komt aan de oorlog in Syrië om zijn eigen positie te versterken en zal dan Syrië bezetten. Rusland is bondgenoot van Syrië en zal Iran aanvallen, Amerika zal de aanval van Iran op Israël beantwoorden met een tegenaanval op Iran, Egypte is bondgenoot van Iran en zal Amerika en Rusland aanvallen, Amerika zal een tegenaanval openen op Egypte, het land waar Amerika biljoenen dollars in heeft gepomt en waarvan Egypte een heel geweldig leger heeft samengesteld. En dan moeten we Rusland en China niet vergeten te noemen. Zij zijn handerlspartners van Amerika. Wat zal er vanuit deze landen tegemoet komen naar de EU toe. We zijn in een Derde Wereldoorlog beland voordat iedereen daar erg in heeft. Wat wij hier dan gaan merken is : nog meer bezuinigingen, werkloosheid, armoede, honger, criminaliteit. Er zal een verschuiving plaats vinden, ook binnen Europa. Dit is de tijd van "De Grote Verdrukking" waarover in de Bijbel wordt gesproken. Deze tijd zal worden ingeluid met de vervolging van alle religies, valse en niet valse, ook valse christelijke religies. Een tijd waaraan door ingrijpen van JHWH een eind zal worden gemaakt. Dit ingrijpen wordt ingeluid met de kreet "Vrede en zekerheid". Zodra daarvan sprake is en bekend is wie de koning van het noorden is zal de "Dag des Oordeels" of de "Armageddon" spoedig volgen. Daarom is het zo belangrijk dat de mens tot het geloof komt in Jezus Christus om tot zijn Vader te komen. Dit is een tijd van hoop en herstel. Voor meer kennis en uitleg over de Bijbel en de Armageddon en de bedoeling van Jehovah met de mensheid kun je je wenden tot de Jehova's getuigen. Zij zullen je met alle liefde inwijden. Wij leven nu in de tijd van de Elohim.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
21 okt. 2012
Hendrik : alles wijst in die richting. lees rubriek.punt.nl/ Maatschappij Iran / Syrië/ 29 september 2012, lees de Iraanse kranten en de Bijbelboeken Daniël hfdst.11:40 en verder Openbaringen, waarin deze profetieën worden beschreven. De aanval van Iran op Israël kan de aanleiding zijn voor het begin van de Derde Wereldoorlog. De Palestijnse terreurbeweging Hamas heeft een militair pact gesloten met de Hezbollah, Iran en Syrië. Het gevaar voor Israël komt van alle kanten en daarmee de mogelijkheid op deze oorlog in wording. Iran is nu nog bondgenoot van Syrië, maar wil dat er een eind komt aan de oorlog in Syrië om zijn eigen positie te versterken en zal dan Syrië aanvallen. Rusland is bondgenoot van Syrië en zal Iran aanvallen, Amerika zal de aanval van Iran op Israël beantwoorden met een tegenaanval op Iran, Egypte is bondgenoot van Iran en zal Amerika aanvallen, Amerika zal een tegenaanval openen op Egypte, het land waar Amerika biljoenen dollars in heeft gepomt en waarvan Egypte een heel geweldig leger van heeft samengesteld.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 okt. 2012
Zo'n bewering dien je echt te beargumenteren, want het is een doemgedachte, die angst aanjaagt en nergens goed voor is. Of heb je soms inzage bij de hoogste militaire bazen? Hebben Poetin, Obama en die rakkers in het Midden-Oosten je in vertrouwen genomen? Ben je opeens dé glazen bol kijkster? Geloof je de misrekenende Maya's? Sta je aan het hoofd van een nieuwe eindtijdsekte? Of probeer je juist met deze bewering de boel te bezweren? Was je dronken van de whisky? Het is hoe dan ook een negatieve zin en ik zie de zin er niet van in! Is het de economische crisis, die je zo depressief heeft gemaakt? Zit je inmiddels al in een atoombomvrije schuilkelder en moeten we je straks uitgraven, omdat je doemgedachte een hysterische angstneurose was? Ik Wil Ma-aar zeggen!...
Naam:
Hendrik
Datum:
19 okt. 2012
Email:
klaassens38zonnet.nl
Waarom denk je dat, Wilma? Waar leid je dat uit af?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)