Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als er zoveel armoede onder de mensen is en de politici en economen te stom of inhalig zijn om een eind aan de crisis te maken, is het een wandaad om zoveel geld weg te gooien aan de inhuldiging van een doodgewone man, die een nutteloze functie gaat vervullen.
De enthousiaste menigte is gewoon gehersenspoeld.

... geldverspillen#*#2013 ...

Schrijver: Eelt, 3 mei 2013


Geplaatst in de categorie: koningshuis

2.7 met 7 stemmen 214Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik
Datum:
20 mei 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
De crisis is niet zozeer door de politiek, maar door de bankensector veroorzaakt. Het is de (regering van de) nationale staten aan te rekenen dat ze niet tijdig maatregelen hebben genomen om deze sector aan banden te leggen.
De inhuldiging van Willem-Alexander kostte maar een fractie van de staatsbegroting, maar had wel wat soberder gekund, dat is waar.

Het is onmogelijk om een vrijgevochten volkje als het Nederlandse te hersenspoelen. Het volk wil gewoon brood en spelen, een verzetje in een tijd van economische crisis.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
3 mei 2013
Politici zijn in deze tijden van crisis soms het spoor bijster. Jammer, want effectief crisismanagement hoort juist bij leiderschap. Maar dit even terzijde.
Verder eens met (delen van) je bewering. Alleen is het, volgens mij, geen hersenspoelen van het volk. Maar meer de onberedeneerde behoefte aan nationaal vermaak.

Verbijsterend vind ik nog eerder, dat ook de nieuwe koning weer wonderbaarlijke kwalificaties krijgt toegedicht. Een handje geven aan een DJ heet dan verrassend, ontwapenend en doorbreken van protocol. Een paar alinea's geschiedenis uit boekjes is dan plots een 'historische verbinding leggen'. Gekker moet het zeker niet worden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)