Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Jacqueline
Datum:
30 juni 2014
Email:
JBLoohome.nl
Bewust zijn van negatieve gedachtes en de uitingen naar een ander maakt je zelf positiever en schoont allebei. Toch zijn er mensen die dit niet willen begrijpen, onbegrijpelijk wat ze zichzelf maar vooral de ander aandoen.
Naam:
Hendrik
Datum:
25 mei 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
Petra, wat jij hier beschrijft, is volgens mij een geestelijke wet. Soms werkt deze nog tijdens het leven. Als dat niet het geval is, werkt deze feilloos na de dood.

Als BDE-er kan ik getuigen dat je datgene, wat je tijdens je leven aan liefdevols of hatelijks gedaan hebt, na je dood moet ondergaan tijdens de 'levensfilm' of 'levensschouw'. Daarbij onderga je welk effect je eigen woorden en daden op anderen hebben gehad, inclusief de pijn, de angst en het verdriet.

Niet alles wordt daarbij getoond, maar het belangrijkste, de essentie, wel. Laat daarom niemand denken dat onze daden geen effect hebben. Dat hebben ze wel degelijk.
Naam:
Jan
Datum:
25 mei 2013
Wel heel kort door de bocht deze.
Als dat waar was zag de wereld er wel heel anders uit nu.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
25 mei 2013
Dat waag ik te betwijfelen, Petra. Nog los van het feit, dat een laatste dans ontspringen mij meer poezie lijkt, dan een levenservaring. Het lot is volgens mij vele malen grilliger. Zo ontlopen zondaren regelmatig hun straf. Aan de andere kant geldt: wie zonder zonde is, werpe de eerste steen.

Anders gezegd, mogelijk zijn wij op onze beurt weer onheus voor anderen, terwijl wij wel rap de slechtheid van anderen keihard veroordelen. Of roepen om schandpaal of beul. Zo is er altijd wat. Wel is het waar, dat echte negatieve energie anderen afstoot. Probleem is ook: wie bepaalt wat negatieve energie is? Ook daar kunnen definities verschillen.
Naam:
Hendrik
Datum:
25 mei 2013
Email:
klaassens38zonnet.nl
Daar ben ik het mee eens. Jammer genoeg zijn er nog genoeg mensen die denken dat ze een ander schofterig kunnen behandelen zonder dat dat ooit nare gevolgen voor hen heeft; dat is een lelijk misverstand.
Naam:
gerhard burgers
Datum:
25 mei 2013
Email:
gerhardbzmail.com
o zo waar en andersom ook met goede energie !

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)