Inloggen

Alle inzendingen van Petra Hermans

318 resultaten.

Sorteren op:

bewering
2.0 met 4 stemmen 196
Boven de aardse, rechterlijke macht bevindt zich de universele werking van rechten: ik weet als geen ander wat dat betekent voor mij en de ander!
Petra Hermans26 september 2014Lees meer…

bewering
2.3 met 9 stemmen 133
Ik vind de mens, die mij pretentieus noemt, nogal pretentieus! Ambitieus lijkt me passend samen met gracieus.
Petra Hermans25 september 2014Lees meer…

bewering
2.5 met 8 stemmen 120
Een zogenaamde reputatie is voor mensen, die zich niet fatsoenlijk weten te gedragen. Met de mening van anderen proberen ze duisternis en donkerte te omhullen: het is zoiets als de eigen zakken vullen!
Petra Hermans24 september 2014Lees meer…

bewering
2.6 met 8 stemmen 194
Achtenveertig karaats kwatspraat! Vele mensen zijn er blijkbaar nog steeds bij gebaat. Ik laat het lekker aan me voorbij gaan: ik sta liever in mijn eigen vrijheid zonder verplicht samengaan!
Petra Hermans23 september 2014Lees meer…

bewering
2.8 met 11 stemmen 150
Misschien hebben sommige mensen niet eens in de gaten hoe raar ze zijn geworden; raar hè!
Petra Hermans22 september 2014Lees meer…

bewering
3.1 met 11 stemmen 127
Als je probeert met kunstmatige dominantie veldterrein te winnen, heb je reeds jouw autoriteit verloren. Voordat je het in de gaten had, heb je al flink kleur bekend.
Petra Hermans21 september 2014Lees meer…

bewering
2.6 met 10 stemmen 210
Vele mensen hebben niet in de gaten, dat hun huidige bewustzijn zo ontzettend veel zegt, over hun onbewuste en onderbewuste staat van zijn! Zij trachten te verfraaien, wat zeker niet te verbloemen valt.
Petra Hermans20 september 2014Lees meer…

bewering
2.6 met 5 stemmen 167
De innerlijke gesteldheid zorgt ervoor welke positie je dagdagelijks inneemt. Ethiek bepaalt welke houding je aanneemt gedurende jouw leven. Een simpel maar een behoorlijk groot gegeven.
Petra Hermans18 september 2014Lees meer…

bewering
2.3 met 6 stemmen 104
Ik ben me geheel bewust van mijn sterke invloed vanuit een krachtige geest. Het vraagt de kunst om mijn verantwoordelijkheid in de breedte van het leven en van het gesproken en het geschreven woord te kunnen blijven dragen.
Petra Hermans17 september 2014Lees meer…

bewering
2.3 met 10 stemmen 120
Vechten voor in plaats van vechten tegen: daar ben ik voor! Ik kan lang vechten, heel lang. Totdat ik precies krijg, wat ik wilde en nodig had! Reken maar. Ik ben een vechter, altijd al geweest. Ik blijf vechten totdat er een tijd zal komen, dat ik volledig bevrijd zal zijn van mijn...
Petra Hermans15 september 2014Lees meer…

bewering
2.7 met 6 stemmen 96
Als je niet in paranormale gaven gelooft, kun je je ook beter niet hier aan wagen, door er uitspraken over te maken. Je zal dan nooit weten, wat je over jezelf afroept.
Petra Hermans14 september 2014Lees meer…

bewering
2.8 met 12 stemmen 127
Sommige clowns zijn niet eens grappig meer: de glimlach is enkel en alleen een grauwe grimas. Waarschijnlijk zijn ze niet meer en nooit echt de clown geweest. Het is maar net hoe je het leven leest...
Petra Hermans13 september 2014Lees meer…

bewering
2.2 met 5 stemmen 84
Naarmate ik mezelf sterker in de juiste positie breng, past ook het positioneren van de andere mens zich aan in het geheel van mijn leven.
Petra Hermans12 september 2014Lees meer…

bewering
1.8 met 4 stemmen 90
Niemand hoeft de ruimte die ik nodig heb ook maar te beperken, vanuit eigen (voor)oordeel. Mijn behoefte aan ruimte in me, zal genoeg ruimte vragen, creëren en verdragen. Ik heb altijd al gehouden van de ruimte!
Petra Hermans11 september 2014Lees meer…

Jos de Vries en ik

hartenkreet
1.0 met 1 stemmen 145
Het zijn de oorbellen; het waren de zilveren oorbellen. Ik ging ze de volgende morgen halen bij de juwelier te Berkel-Enschot... wanneer ik 's ochtends nog wakker zou worden! Een teken van eigenwaarde, van waardering... van pure schoonheid, die ik waarschijnlijk toch in me had. Het was een...
Petra Hermans10 september 2014Lees meer…

bewering
2.3 met 6 stemmen 194
Hij, zij die nog niet eens inzicht in het eigen leven heeft, zal dat ook zeker niet over mijn leven kunnen verwerven, alvorens ik dat weet!

bewering
1.8 met 4 stemmen 84
Ik zal geen achterstand meer dragen, in mijn geest maar een grote voorsprong wanneer de beloning op me af komt! Het zal elke ziel zijn die bij mijn aanschijn en alles wat ik al zolang weet te dragen, verstomt. Nooit ben ik laf geweest, maar zeer edelmoedig. Het is mijn manier waarop ik alles...

bewering
2.1 met 7 stemmen 119
De schijtluis heeft angst: zit in zijn eigen schijt! Deze luis is het bangst voor de andere luis, daarom huizen ze geen van twee!

bewering
2.1 met 11 stemmen 137
Als een krachtige geest afneemt in macht, is ze nooit krachtig geweest. Als een krachtige geest macht nooit kende, blijft ze krachtig.

Geloofwaardig of ongeloofwaardig?

hartenkreet
2.5 met 8 stemmen 171
Geloof het of niet, maar alles wat ik breng is nergens op gebaseerd. Geloof het of niet, maar alles wat ik schrijf komt binnen per seconde, dwars door het heelal. Geloof het of niet, maar ik hang enkel één regel aan, namelijk boven alle vormen van indoctrinatie te gaan staan! Ongeloofwaardig...

bewering
2.7 met 12 stemmen 167
Ik zou niet graag de ander zijn, die problemen heeft gekregen met mevrouw Hermans. Neen, dan zou ik absoluut niet een ander mens willen zijn! Problemen met mevrouw Hermans, nee, dank u!

bewering
2.8 met 9 stemmen 162
Het uiterste in mij, alles van mij geef ik weg om nieuw leven te creëren. Alles van me om geestelijke trouw en aansluiting te pretenderen voor mensen met en onder elkaar! Alles in me geeft alles uit mij!

bewering
3.2 met 14 stemmen 121
De duivelse geest wil niet weten van haar of zijn geweten! Het is mijn vorm van de andere mens uitkleden, figuurlijk dan. Het ligt in mijn taak dit vol van verve en flair te vervullen, altijd alles in liefde en vrede weten te omhullen!

bewering
3.1 met 10 stemmen 169
Door ontkenning en verloochening van het eigen wezen geeft men eigenlijk direct onbewust de voorkeur aan "een frites-oorlog".

bewering
3.1 met 9 stemmen 150
"Ik laat niet met mij spotten: dan onderschat je mijn gevoel voor humor."

Zij, die ondergaan

bewering
2.7 met 7 stemmen 176
Zij, die ondergaan zullen liefdevol blijven voortbestaan. Zij die ondergaan krijgen mijn toegewijd bestaan. Zij die gaan in ondergaan; zij zijn de krachtigste mensen in stil en langzaam vergaan. Ik geef mijn bestaan voor hun bestaan. Ik zal altijd met hen samengaan. In liefde te gaan.
Meer laden...