Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Stanislaus Jaworski
Datum:
11 okt. 2013
Email:
stanislausjyahoo.com
Het zijn is niet afhankelijk van personen. Spiegels zijn er om naar je buitenkant te kijken. Verschillende hersengolven zijn van buiten waarneembaar. De binnenkant van een mens eindigt niet bij zijn huid. Omgekeerd geldt hetzelfde voor de buitenkant.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
24 sep. 2013
Hiermee ben ik het niet eens. De binnenkant is alleen waarneembaar door de persoon in kwestie, niet door een derde. De buitenkant is alleen waarneembaar door een derde en niet door de persoon in kwestie. Er is maar één van deze elementen te bewijzen. Zolang binnenkant en buitenkant niet op dezelfde manier zijn te bewijzen zijn ze niet hetzelfde.
Denk ook maar eens aan bijvoorbeeld een chronische darmziekte. De persoon in kwestie ziet er aan de buitenkant heel normaal uit maar voelt zich van binnen niet in orde. De beleving van de realiteit is verweven met de eigen fantasie. Je kunt ernaar streven om jouw binnenkant te laten aansluiten op de buitenkant zoals jij vindt dat die moet zijn, door dezelfde doelgroep te zoeken waardoor jij jouw ideeën kunt manifesteren in de buitenkant. Maar dit houdt ook het verschil in tussen binnen- en buitenkant.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)