Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Als gewone mensen hun werk verprutsen worden ze weg 'geschopt'.
Waarom mogen Samsom en Rutte alles verprutsen, hun partij een historische nederlaag bezorgen en de mensen leeg zuigen zonder te worden vervangen? Moet het land eerst helemaal naar de bliksem?
Zij zijn de persoonlijke vijanden van alle weldenkende mensen!

Schrijver: Eelt, 4 april 2014


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.1 met 7 stemmen 142Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Eelt
Datum:
18 april 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Vreedzaam en niet bloeddorstig. Dat slaat geheel op mij. De Kaalkop en de Gier hebben het echter zover gebracht dat ik voor even terug zou willen naar de tijd van de eminente staatslieden Johan en Cornelis de Witt.
Naam:
Eelt
Datum:
8 april 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Jou is niets aan het verstand te brengen. Zanik verder maar zoveel je wilt, ik reageer niet meer op je onzin. Door mijn goedheid ben ik weer veel te aardig geweest.
Aan jou vermors ik geen tijd meer.
De 'edele' heren zijn niet expres zo dom. Ze zijn glad. Het volk stemt nu eenmaal graag op idioten
zo achterlijk als jij. Als ik op jou reageer is het net of ik tegen een hond zeg dat hij die biefstuk niet op had mogen eten.
Eerst las ik je onzin nog. Dat is afgelopen. Van het ware leven weet je niets. ik heb de hongerlijders gezien en geholpen.
Misschien is een aantal debielen het met je
eens.
Ga jij maar door met je onnozele biografietjes.
Ik heb het te druk. Binnen afzienbare tijd moet mijn tweede boek klaar zijn.
De groeten. Klets maar raak.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 april 2014
Nou-nou, keffertje, je herkent door je plaatsvervangende woede de echte intelligentie niet meer! Als je denkt dat de edele heren Rutte en Samsom er doelbewust op uit zijn om mensen hun banen af te pakken, dan ben je echt heel zielig!... En je buitensporige agressie jegens hen duidt niet echt op een intelligente, tolerante, wijze, geloofwaardige stellingname! Waf-waf!
Naam:
Eelt
Datum:
6 april 2014
Email:
a.renselaarsimpc.nl
Rutgers, als jij deze lieden hoogst intelligent noemt, geef ik voor jouw verstand geen stuiver. Bovendien heb je nooit de armoede aanschouwd waar vele mensen door toedoen van deze patsers in terecht zijn gekomen.
Bovendien horen werknemers, die hun werk zo slecht doen, op de keien terecht te komen.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
5 april 2014
Het kweken van dualisme en vijanddenken en het kortzichtig veroordelen van hoogst intelligente politici is veel minder weldenkend dan jij denkt!... Leeggezogen-zijn betekent dat je niet meer kunt bestaan of ten minste geen verweer meer hebt, naar de bliksem gaan betekent dat je ten dode opgeschreven bent!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)