Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
28 april 2014
Met het woord "Het" kan Petra verwijzen naar "Het geloof in zichzelf." Het woord "Heel" kan streekgebonden zijn, maar kan ook een benadrukking zijn van Petra's bewering.
Aan de andere kant betekent miljarden jaren vooruit kijken in volledig bewustzijn ook dat je terug moet kijken in volledig bewustzijn. Daarnaast kan het ook zo zijn dat twee weken te vroeg inherent kan zijn aan 50 weken te laat.
Naam:
Gijs
Datum:
26 april 2014
Overdaad brengt schade toe.
Petra, doe deze site een plezier en stop met zoveel beweringen te plaatsen. Voor andere schrijvers is er eigenlijk geen ruimte meer. Als je dit tabblad aanklikt zie je alleen maar beweringen over jou en van jou, Petra. Dit is heel storend voor mede schrijvers. Ik schrijf geen beweringen maar lees ze wel.
Naam:
Petra Hermans
Datum:
26 april 2014
Email:
worldpoet546live.nl
Voor vele mensen, dichtbij me of van veraf, zal
pas later de heelheid van mijn leven èn houding
duidelijk worden!
Naam:
Jacob
Datum:
25 april 2014
Hilarisch !
Naam:
Koert Karlson
Datum:
25 april 2014
Voor minder dan miljarden jaren doet Petra het niet. Groots, meeslepend bedoeld, maar verkrampt overkomend, vind ik deze non-bewering. Wel duidt deze op vage gevoelens. Waarbij Petra uiteraard het centrum van het universum is. Al zal zij straks twee bewerinkjes verder weer focussen op treurig makende eigen bescheidenheid.

De betekenis van 'het' in laatste kreetje ontgaat mij. Zo ook 'heel mijn levenshouding'. Mijn persoonlijke conclusie: helaas wonderlijk stamppotje van woorden. Maar zeker geen echte bewering. Mijn advies: minder plaatsen, beter nadenken, en proberen meer richting bewering te gaan. In plaats van losgestorte kreetjes.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)