Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het zijn de bescheiden aardse geneugtes die mijn geest dagelijks verruimen, laten stijgen tot ongekende hoogtes en van een allesomvattende dosis hemels genot voorzien.

Schrijver: Joanna Peters, 27 april 2014


Geplaatst in de categorie: eenzaamheid

3.5 met 6 stemmen 194Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
4 mei 2014
Jah, lief hè Grud...maar niet heus.
Naam:
Ivan Grud
Datum:
4 mei 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Wat lief Wilma dat je het opneemt voor Joannan, hij zal je daar zeer zeker dankbaar voor zijn, nml je bent de enigste, maar met de woorden van die zelfde Paul Krúger: "je hoeft je vijand niet te zien om te kunnen schieten". En dat is nu precies waar Joannan zich mee bezig houdt
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
4 mei 2014
Ivan, dan laat Joanan jou vervolgen wegens intimidatie,laster en smaad... Als Joanna last heeft van Joanan dan kan zij de reactie van Joanan laten verwijderen.
Maak je niet druk, "alles sal reg kom" zei Paul Krüger.
Naam:
Ivan
Datum:
30 april 2014
Email:
grud-ivanhotmail.ph
Joanan, u geeft hier een reactie waarin u dit lid beticht van overmatig drank- en drugsgebruik, en dat baseert u op een humoristisch bedoelde bewering.
Hoe haalt u het in uw verwrongen hersenen zich dergelijke uitlatingen te veroorloven, terwijl u op deze site praktisch ieder onderwerp probeert neer te sabelen, wat op zijn minst doet vermoeden dat u tijdens deze bezigheden verre van fris bent.
Het is jammer dat deze persoon geen e.mailadres laat zien anders zou ik haar/hem zeker aanraden u te laten vervolgen wegens smaad.
Wees gewaarschuwd en probeer u te matigen.
Vr/gr Ivan
Naam:
Joanna Peters
Datum:
30 april 2014
Ach, ik wissel ooit van merk en deze stond toevallig bovenaan. Uw aanbod om mijn hand vast te houden sla ik hierbij af beste heer Joanan aangezien ik het niet zo heb op alwetende orakels. Verder ben ik zeer selectief in het uitdelen van mijn persoonlijke aandacht en zit beslist niet te wachten op pseudoliteraire vriendschappen gezien mijn positie en uw nadrukkelijke aanwezigheid op deze site.
Naam:
J.de Groot
Datum:
29 april 2014
Lol!
En die kleur staat me ook wel aan, merk maakt me niet uit....hik, hik,
Naam:
Kleintje Ego
Datum:
28 april 2014
Al is het niet mijn merk, ik nip graag een glaasje mee.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
28 april 2014
AHA, een eenzaam mereltje, die zichzelf al zuipend en snuifend naar het schijn-Walhalla brengt. Wil je dat ik even je hand vasthoud en zachtjes streel? Verlang je inmiddels naar het ware, hemelse genot? Liefde zonder bizarre, ordinaire, contactloze verdoving?...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)