Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het lijkt me vreselijk moeilijk om een man te zijn, zoiezo, die van knuffelen houdt en een vrouw heeft die hiervan niet houdt. Dit is onvoorstelbaar. Het lijkt me nog moeilijker om als vrouw alleen, die van knuffelen houdt, geen man te hebben die hiervan ook houdt. Je bent dan niet alleen een vrouw die niet kan knuffelen omdat er geen man is die hiervan ook houdt, maar ook nog eens alleen. Dit is meer dan voorstelbaar onvoorstelbaar.

Schrijver: Wilma de Bruïne, 4 mei 2014


Geplaatst in de categorie: sterkte

2.2 met 5 stemmen 2.144Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
9 mei 2014
Monique, deze drie woorden zijn door de woordendiarre naar elkaar toe geglibberd om samen met Kritiko in de valkuil te glijden.
Naam:
Monique Methorst
Datum:
7 mei 2014
Email:
moi636yahoo.com
Zoiezo? Nooit van gehoord.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
4 mei 2014
KritiKo, het is ook de bedoeling dat je gaat reageren met woordendiarree...
Naam:
KritiKo
Datum:
4 mei 2014
Nog onvoorstelbaarder is dat iemand dergelijke woordendiarree zonder zinnige, humoristische of scherpe inhoud zonodig moet publiceren!
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
4 mei 2014
Je oppert onterecht dat mannen wel compensatie-vrouwen hebben, indien hun vaste partner niet knuffelbaar is. Juist vrouwen zijn inzake deze aaibaarheidskwestie veel genialer dan mannen. Vrouwen versieren mannen vaak sneller en beter/geraffineerder dan andersom.
Bovendien weten vrouwen onderling uitstekend de knuffelbehoefte op peil te houden, zonder dat daar überhaupt lesbische elementen aan te pas komen. Naar mijn visie zijn mannen eerder en langer echt alleen, omdat mannen onderling maar zelden fysieke troost aan elkaar uitdelen! Een onterecht, collectief taboe!...
Al met al zullen we met ons allen inderdaad meer en meer moeten knuffelen/huggen/sharen!... in plaats van het oorlogszuchtige tegendeel!...
Gun elkaar toch eens oceanen aan liefde...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)