Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Petra Hermans
Datum:
10 mei. 2014
Email:
worldpoet546live.nl
'Je hebt een idee waar ik naar toe ga,
Joanan Rutgers. Dank je.'
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
10 mei. 2014
Doet me denken aan Maria Magdalena, die de voeten van Jezus met peperdure balsem insmeerde en ze daarna met haar lange haren afdroogde. Van hetzelfde.
Naam:
Petra Hermans
Datum:
9 mei. 2014
Email:
worldpoet546live.nl
Ik bescherm je in mijn liefde.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
9 mei. 2014
Ware liefde is nog voor te velen te confronterend, omdat ze in wezen niet echt van zichzelf houden, laat staan van anderen kunnen houden. Zelfzucht weerhoudt hen van sympathie en empathie.
De deugd nederigheid wordt door de opdringerige tijdgeest ondergesneeuwd. Te veel welvaart werkt ook niet echt mee. De breuk met de natuur is desastreus. Computergames werken ondermijnend. Internet stress-verhogend.
Velen zijn in de liefde teleurgesteld en wagen het niet opnieuw zich eraan te branden. Zelfbescherming. Maar de hunkering naar liefde blijft.
Wreedheden inzake liefdesperikelen zijn er vaak uit onvermogen, frustratie en afrekening ten koste van. Echte liefde is daarom vaak onverwachts en niet gedirigeerd. Echte liefde sluipt door de mazen van onderdrukkende dwingelandij heen. Echte liefde zit in het hart, dat zichzelf door schade en schande voorgoed bevrijd heeft! En dan heeft geen enkele wreedheid meer effect op zo'n hart!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)