Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Ik zeg PLOF!
Deze site en de halve en waarschijnlijk ook de hele wereld, klopt voor geen meter meer.
Dag allemaal, ik ga proberen nog (zolang het kan natuurlijk) een normaal leven te leiden. Organisch dus.
Dit gekkenhuis laat ik over aan hen/zij, die het als een genezingsproces zien om hier te kunnen/mogen schrijven.

Yolo!

Schrijver: J.de Groot, 12 jun. 2014


Geplaatst in de categorie: wereld

3,4 met 21 stemmen 685Er zijn 29 reacties op deze inzending:

Naam:
J. de Groot
Datum:
1 jul. 2014
De 'reacties' zijn niet alleen: goddelijk,
maar worden ook nog kostelijk!
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
30 jun. 2014
J.de Groot,ik ben van mening dat mijn reacties niet goddelijk zijn en jouw beweringen evenmin.
Naam:
J.de Groot
Datum:
30 jun. 2014
Nou kijk eens aan, eindelijk tóch waardering van iedereen.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
29 jun. 2014
Je krijgt pas goddelijke reacties als je goddelijke beweringen schrijft.
Naam:
AB-Nita-Anita whatever
Datum:
27 jun. 2014
Email:
anitabexs4all.nl
Beste W de B, het zou eenvoudiger zijn als je je email adres zou durven te vermelden. Dan zou dit namelijk niet reactie nr. 24 hoeven te worden. Een actie vraagt echter om een reactie en ik laat me zo niet behandelen. Wat mij namelijk stoort op deze site is naast de veelvuldigheid aan inzendingen de tegenstrijdigheid. Verkondig en blijf bij je geloof en wees er blij mee. Ik veroordeel dit niet!
Wat me wel stoort is de reactie die strookt met....Ik keer me af van de berg en hoef niet de top te bereiken, noch te beklimmen want ik ben er al eerder achter gekomen dat in het dal de mooiste bloemen bloeien en op de top slechts onkruid!
Naam:
J.de Groot
Datum:
27 jun. 2014
Ik dank een ieder voor de 'GODDELIJKE' reacties.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
26 jun. 2014
AB, van mijn part ga jij je gang met ploffen en plof dan direct samen met Joke over de rand naar onderen. Het is zo lastig om over de rand omhoog te klimmen. Overigens, uit hoeveel meter bestaat deze site, weet je dat eigenlijk wel? In ieder geval staat vast dat als jullie over de rand ploffen de rest meer meters te goed heeft. Dit lijkt me een goede deal, boven is goed en onder is slecht, maar ja als de aarde om zijn as draait dan vallen jullie er af.
Naam:
AB
Datum:
23 jun. 2014
Email:
anitabexs4all.nl
Niet snel reageer ik nog op deze site, maar nu kan ik slechts echt lachen. Wat bij de één begint bij een akkefietje eindigt bij de ander in de derde of vierde wereldoorlog!
Mens doe niet zo moeilijk.. en mens erger je niet!( oh dat had ik inderdaad ooit als goede inzending gelezen op deze site)
Voor iedereen die nu nog steeds denkt: 'we zijn de beste, mijn wil is wet en mijn mening telt', zeg ik : PLOF en sluit me aan bij Joke! Niet voor niets is deze inzending zovele malen gelezen en doe er je eigen voordeel nu mee.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
23 jun. 2014
Óóh jèè, wat zien ik daar... gelukkig heeft meneer Guus Geluk het geluk gehad om een ander alter ego te vinden. Hoeveel heb je er nog aan de waslijn hangen? Edoch Guus Geluk beaamt zichzelf, hij is kampioen "spuger op goed geluk." Een mooie naam voor deze site zou zijn "De Spuug Site", maar wel met hoofdletters.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
23 jun. 2014
Monique, het woord "kennen" heeft zowel de betekenis van "kennen" als "houden van." Wie mij niet wil kennen wil JHWH, of God zoals je wilt, niet kennen. Wie Hem afwijst zal in het eindoordeel door Jezus worden afgewezen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)