Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Vooralsnog moesten de gebeurtenis en de uitwerking daarvan vrijwel troebel en wazig op mij overkomen.
Daarna echter kreeg ik een geheel diep en transparant zicht op het ware inzicht.
Een nieuw licht diende zich aan om voortaan via mijn handen en geest verder te kunnen bestaan!
Het was de bedoeling, dat mijn leven zo verliep alvorens ik een nieuwe wereld schiep!

Schrijver: Petra Hermans, 18 juni 2014


Geplaatst in de categorie: filosofie

1.8 met 6 stemmen 192Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
25 juni 2014
Van Balen is reeds verdronken onder het ijs.
Naam:
Dik van Balen
Datum:
23 juni 2014
Onmogelijk leek het mij, dat De Bruine met haar commentaren en inzendingen nog verder voor lezers door het ijs kon zakken. Maar zie, het lukt haar toch. En wel om met een keur aan kinderachtigheden ons te trakteren op ware innerlijke rijkdom.

Ik heb daarbij het angstige vermoeden, dat De Bruine het glibberige pad van de humor wenst te betreden. Niet doen, tante Betje, omdat uw stijl er helaas geheel ongeschikt voor is. Pijnlijk lijkt mij, dat de meeste lezers dit inmiddels weten. Alleen u nog niet. Maar het komt goed, geloof mij.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
23 juni 2014
Hahahahaha Van Balen jij ziet ze huppelen of moet ik zeggen dat jij "aanvalletjes van huppeltjes" hebt? Het selectieve "houdinkje" dat jij hanteert maakt jouw "reactietjes" zo vervelend, jij mist daardoor het "plotje" van elk "bewerinkje", zo duidelijk voor u, "meneertje", bent u soms een "Madurodammertje"?
Naam:
Dik van Balen
Datum:
23 juni 2014
Mijn reacties gaan veelal in op de teksten of delen daarvan. Of De Bruine dat vervelend vindt, is volstrekt onbelangrijk. Net zo min als haar leeswijzer onontbeerlijk is. Als de stroom inzendingen onvoldoende duidelijk maakt, heeft Petra geen betweter nodig om alsnog de exegese te bieden. Om mijn reactie te typeren als 'adhominem' doet sterk denken aan ander wijsneuzen. Deze kenmerkten zich eveneens door gebrek aan humor, een overdaad aan betweterigheid, soms onfatsoenlijke aanvalletjes, afgewisseld met quasi geleerde teksten.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
21 juni 2014
Haar eigen visie schiet reeds tekort daar haar leven en het leven verloopt en kan verlopen op een manier die jezelf niet kunt voorzien. Zij schiep een nieuwe wereld en dit kan opnieuw gebeuren. Dit is de transformatie die de mens kan en moet ondergaan om te kunnen voortbestaan. Dik van Balen, ik zou het wel erg fijn vinden als je eens wat dieper gaat nadenken in plaats van een reactie ad hominem te geven. Jouw reacties worden vervelend.
Naam:
Dik van Balen
Datum:
20 juni 2014
'Een' visie op Petra zal zelfs 'enorm' tekortschieten. Echt dramatisch, hoor! En waarom? Omdat 'onbekend is wat in mijn hoofd en hart leeft', meldt zij huilerig. Buitengewoon grappig tegen de achtergrond van haar lawines aan geplaatste uitingen. Maar als je haar al poogt te doorgronden? 'Vergeefse moeite', schrijft ze doodleuk. De kluit 'enorm' en sukkelig belazeren, noem ik dat.
Naam:
uw toegenegen dorpsidioot
Datum:
19 juni 2014
Heb je een (nieuwe) bril ?
Naam:
Petra Hermans
Datum:
19 juni 2014
Email:
worldpoet546live.nl
Een visie die een mens over mij heeft, zal altijd
enorm tekortschieten, daar onbekend is wat in mijn
hoofd en hart leeft.
Vergeefse moeite...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)