Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Dik van Balen
Datum:
15 augustus 2014
Petter oreert moddervette flauwekul en machteloze vaagheden. Zo constateert Petter, dat de reacties van Heilloos 'bij voorbaat' heilloos zijn. Hoezo? En Waarom?
Dan wijst onze goeroe op 'belangen'. Welke zijn dat? Weet Petter wellicht meer van enge complotten en dubieuze opzetjes? Zelfs is de situatie volgens Petter zo, dat wij (sukkelige lezers) slechts kunnen 'gissen'. Meer kunnen wij niet. Dan moet 'het' wel erg zijn.

Maar Petter laat ons knullig zwemmen in haar of zijn koeterwaalse stellingen. Maar plots komt er Licht! 'Alhoewel' (muf taalgebruik) 'die' (wat zijn dat?) 'ook' (hoezo en naast welke zaken nog meer dan?) soms ook 'dik' 'opleggen' (stomme fout, of met opzet, in plaats van 'op liggen'). Maar 'men' (vaag begrip) 'moet' (van wie?) 'ze' (allerlei Beweringen of commentaren daarop?) wel kunnen en willen LEZEN.

Gooi tegen deze achtergrond deze brakke warboel van een commentaar maar rap in onze pet. Of schrijf eens in helder Nederlands een duidelijke en puntige bewering, waarover wij al of niet van mening verschillen. Dit cryptische gebabbel zet weinig zoden aan de dijk in het streven naar meer literair niveau op deze onvolprezen site, vind ik.
Uiteraard betreft het hier slechts mijn persoonlijke observatie.
Naam:
T. Petter
Datum:
15 augustus 2014
@ Heer J.H.W. Heilloos, uw reacties zijn bij voorbaat heilloos hier.
De belangen die hier spelen daar kan iedereen alleen maar naar gissen.
Alhoewel die er ook soms dik opleggen.
Maar men moet ze wel kunnen en willen LEZEN.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
14 augustus 2014
Ik ben het met Heilloos eens voor deze ene keer. Zonder "Ineke en Joris" en met het woord "moet" in plaats van moest krijgt de bewering meer uitdrukkingskracht. Dan zou je er ook nog eens over kunnen gaan nadenken. Ik krijg nu een gedwongen gevoel van medeleven, zo'n beetje zeurpietachtig. Waar is mijn spuugbakje zuster Anna?
Naam:
J.H.W.Heilloos
Datum:
14 augustus 2014
Kennelijk blijft de redactie tolereren dat in de vorm van beweringen informatie van zeer persoonlijke aard in grote hoeveelheden gespuid wordt. Als we deze woordendiarree moeten blijven lezen, kan dan misschien op deze familie Hermans-site uitgelegd worden wie Joris en Ineke zijn?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)