Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Beter jezelf bedruipen dan een druiper van een ander.

Schrijver: Wilma de Bruïne, 27 aug. 2014


Geplaatst in de categorie: humor

2,1 met 9 stemmen 206Er zijn 11 reacties op deze inzending:

Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
6 sep. 2014
Wie kan en wil Karlson een nieuwe basenparing aanmeten?
Naam:
Koert Karlson
Datum:
4 sep. 2014
De Tante Betje stijl van De Bruine is inmiddels voldoende lezers bekend. Haar wezenloze herhalingen dus ook. Ala ik haar commentaartjes en beweringen van de laatste maanden overzie, resten voor mij enkele conclusies.
De Bruine hanteert geen argumenten, is lui in haar taalgebruik, verkoopt vaagheid als diepzinnigheid, heeft geen werkelijk gevoel voor humor, en gebruikt de discussiestijl van een matige schoolkrant.
Ik heb zeker wat minuten tijd besteed aan het gevalletje De Bruine. Maar ik schrijf rap genoeg om dat in verloren ogenblikken te doen. Je bent geen partij voor mij, mevrouw De Bruine. Vroeger niet, en nu en straks ook niet.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
4 sep. 2014
Reagluurder Karlson, weet inmiddels hoe het met zijn basenparing is gesteld.
Naam:
Koert Karlson
Datum:
2 sep. 2014
De Bruine kiest voor de domme herhaling, dat nog meer onnozel overkomt dan haar bekende riedeltje jij-bakjes. Met haar 'literaire' onbeduidendheid heb ik geen moeite. Wel dat onze pittige waarnemingen draadjes te boeiend maken. Dus laten wij de Tutje Hola van deze site even los.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
1 sep. 2014
Reagluurder Karlson ratelt repeterend met beperkt vocabulaire over weer 'in de kaart laten kijken' en 'reagluurders'. Saai, heel erg saai. Wederom wordt de lezer suf gemaakt met zijn warboel...ùù'h'h..
Naam:
Koert Karlson
Datum:
30 aug. 2014
De Bruine ratelt repeterend met beperkt vocabulaire over weer 'in de kaart laten kijken' en 'reagluurders'. Saai, heel erg saai. Weder wordt de lezer suf gemaakt met haar bedachte 'Basenparing'. Volstrekte warboel. Maar het vult de tijd. Maar geestig, origineel of verrassend zijn de commentaartjes niet. Al met al lijken onze waarnemingen aan de slappe Beweringen nog enige peper en zout toe te voegen. Let op, grote kans dat De Bruine weer komt met jij-bakken, in de kaart kijken, reagluren, spuugpotjes. Alles oude meuk, maar niks verfrissends, taxeer ik.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
30 aug. 2014
Koert Karlson wat laat jij je in de kaart kijken, dit is heel duidelijk: jouw en jullie Basenparing is nog niet volmaakt, het zal zeker enige tijd duren voordat jullie in de 5e dimensie zijn om de reagluursels op de juiste wijze te begrijpen.
Hè, wat is dit toch weer leuk, ik dank JHWH voor dit plezier.
Naam:
Koert Karlson
Datum:
29 aug. 2014
Kritiek welke raakt en hout snijdt, afdoen op kinderachtige wijze als: 'wat laten jullie je in de kaart kijken', kenmerkt de meeste reacties van De Bruine. En dan weer dat flauwe en gekunstelde begrip 'reagluurders' hanteren. Niet bijzonder taalverrijkend, volgens mij.
Helaas wordt dit draadje door onze observaties wellicht interessanter dan strikt noodzakelijk. Jammer dan.
Naam:
Wilma de Bruïne
Datum:
28 aug. 2014
Wat laten jullie je in de kaart kijken, stel reagluurders van de eerste orde.
Naam:
J.H.W.Heilloos
Datum:
28 aug. 2014
De beperktheid van geest druipt er weer eens van alle kanten af.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)