Inloggen
voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 3602):

Hij, zij die nog niet eens inzicht in het eigen leven heeft,
zal dat ook zeker niet over mijn leven kunnen verwerven,
alvorens ik dat weet!

Schrijver: Petra Hermans, 9 sep. 2014


Geplaatst in de categorie: vrijheid

2,3 met 6 stemmen 192Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:Koert Karlson
Datum:12 sep. 2014
Bericht:Messcherpe analyse van de Nederlandse samenleving door te wijzen op de veelheid aan 'psychopaten', zodat in combinatie met de term 'hoereer', het beeld oprijst van een fijnzinnig literator, welke een bijzondere functie heeft voor het niveau van deze verrassende rubriek.

Naam:Wilma de Bruïne
Datum:11 sep. 2014
Bericht:Beste Koert, je kunt natuurlijk ook een eigen blog ontwikkelen en daar je gramschap uiten. Wie weet zijn er belangstellenden die jouw gehoereer over de beweringen van anderen leuk, mooi en aardig vinden. Nederland zit tenslotte vol met psychopaten die zich bij jou vast op hun gemak zullen voelen. Hiermee miszeg ik natuurlijk niets ten aanzien van jou. Zo duidelijk?

Naam:Koert Karlson
Datum:10 sep. 2014
Bericht:Petra, of jij medelijden voelt is geheel onbelangrijk. Het gebruik van het begrip 'medelijden' duidt overigens op enorme gekwetstheid bij jou. Ik heb het helaas geheel niet nodig om jou 'op een bepaalde manier te willen zien'. Ik vind slechts de stroom van jouw beweringen overdadig en niet parallel lopen met kwaliteit. Dat is althans mijn observatie.

Voor Wilma behoef ik niets te verklaren. Onzinnig alleen al om te verklaren 'of er iets met mij aan de hand is'. Nog onbeschofter is het om bij mij een 'stoornis' te suggereren. Met dit soort etiketten en taalgebruik behoort deze De Bruine voor mij niet thuis op deze mooie site. Ontwikkel een eigen blog. Dat biedt ruimte voor dagelijks oreren over stoornissen en meer onnozele zielkundige diagnoses. Anderen hebben dan geen last van deze kletskoek.

Naam:Wilma de Bruïne
Datum:10 sep. 2014
Bericht:Beste Koert, kun jij in een reagluursel op deze bewering ook eens verklaren waarom jij bij voortduring zo kleinerend reagluurt. Het is mij volstrekt onduidelijk wie je bent, wat er met jou aan de hand is, of er sprake is van een stoornis. Zelfs in de bewering die je onlangs hebt ingezonden kom je negatief door de bocht. Ga deze houding die jij ons lezers laat zien nu maar eens verklaren en laat de andere inzenders van beweringen en het door jou vermeende lage niveau van de categorie beweringen buiten beschouwing, jij krijgt nu de hoofdrol. Laat eens zien wat je waard bent. Jouw negatieve - en kleinerende manier van reagluren zet geen zoden aan de dijk.

Naam:Petra Hermans
Datum:10 sep. 2014
Emailadres:worldpoet546live.nl
Bericht:Het punt dat ik nog medelijden voor je voelde,
Koert, is allang voorbij.
Je hebt het gewoon nodig voor jezelf, om mij
op een bepaalde manier te willen zien.
Het is echter jouw idee, of misvatting en dit
heeft niets maar dan ook niets met mij te maken.
Jammer voor jou!

Naam:Koert Karlson
Datum: 9 sep. 2014
Bericht:Tijd van inhoudelijke argumentatie is voorbij. Wij lezen weer nietszeggende kletskoek van Hermans in deze rommelige rubriek. Hermans' chaotische zinsconstructies lijken het resultaat van rijkelijk consumeren van Chateau Migraine.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)