Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

RENTMEESTERSCHAP

Wij mensen kunnen veel van de natuur aan ons onderwerpen of naar onze wil regelen.
Laten we daarbij in gedachten houden dat wij geen bezitters van de schone Schepping zijn. Als kundige rentmeesters van de Schepper hebben wij de taak om voor wat groeit en bloeit zorg te dragen, zodat dit ook een reine en goddelijke uitstraling zal hebben.

Schrijver: Han Messie, 29 mei 2015


Geplaatst in de categorie: natuur

3.2 met 13 stemmen 134Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 mei 2015
Ik ben bang dat je hiermee een roepende in de moderne woestijn bent. Ik ben erg somber over de milieuvervuiling en het pikken van aardse energie door de kortzichtige, gemakzuchtige massa. Door de opwarming van de aarde door o.a. luchtvervuiling gaan er duizenden diersoorten verdwijnen. Denk alleen al aan die arme ijsberen, die straks geen ijsschotsen meer hebben om op te ijsberen en van uitputting zullen verdrinken. Veel te weinig mensen zijn er van doordrongen dat alles met alles samenhangt. Het holisme en de ware energiedelingen zijn hen vreemd.
Voor de natuur is iedere auto/scooter een vernietigingswapen. De militaire vernietigingswapens zijn helemaal een gruwel voor de natuur en de mensheid. Dat mensen elkaar kapot maken, is al erg genoeg, maar dat de onschuldige natuur daar ook onder moet lijden, is helemaal gestoord. Gelukkig hebben niet alle mensen de oerband met de natuur verloren, zoals jij o.a. en de helden van Green Peace! Wel liefdevolle en wijze rentmeesters!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)