Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Homo acceptatie

Zolang mensen aanstoot nemen aan het hand in hand lopen van twee mannen of twee vrouwen, of een zoen tussen twee mensen van hetzelfde geslacht, is er nog geen sprake van echte acceptatie van homoseksuele en lesbische relaties.


Zie ook: http://www.coc.nl/veiligh...de-aan-aanstootgevende-kus-bij

Schrijver: Gabriëla Mommers, 9 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.5 met 6 stemmen 268Er zijn 7 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriela Mommers
Datum:
11 augustus 2015
Raak verwoord, Joanan!
Naam:
An Terlouw
Datum:
11 augustus 2015
Gabrielle, ook ik vind dat het mensen in mekaar rammen om welke reden ook absurd en krankzinnig. Ook IK vind dat iedereen moet doen wat of ie wil doen, hetero of homo, ook IK vind dat men gewoon zichzelf moet kunnen zijn, maar: er zullen ( HELAAS) altijd mensen zijn die er anders over denken. Korte termijn geheugen is dan aangetast en ook in deze zeg ik: het is te hopen dat die idioten in hun eigen familie te maken krijgen met ander gedrag dan dat ZIJ gewoon vinden. Je hebt een goeie discussie losgemaakt...haha
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
11 augustus 2015
Het lijkt wel alsof homoseksualiteit nog steeds een verbazingwekkende rariteit is, maar dat is het enkel en alleen door de onvolwassen, ondeskundige, negatief-kritische, intolerante, tirannieke, oliedomme massa macho-heteroseksuelen, die direct in een ernstige identiteitscrisis belanden bij het zien van een gelukkig homostel, want zóveel geluk kennen ze niet in hun hetero-gedoe. In feite is het dus de kift, die hen tot hatelijke afkeuring drijft. Dat mixen ze met zogenaamde morele overtuigingen en zieaan, walgelijke discriminatie staat op poten! Juist homoseksuele mensen zijn supergevoelig en dus extra kwetsbaar. Potenrammers zijn dus onderdeel van de lafste gewelddadigen die er zijn. Bovendien kijken homoseksuelen tegenwoordig wel uit hoe ze in het openbaar verschijnen, na al die opgelaaide homohaat. Het neonazisme barst hier en daar weer vulkanisch los. Bij de geile handelingen van heteroseksuelen in het openbaar kun je ook vraagtekens zetten, maar dat doe ik niet, want ik vind dat prachtig om te zien, net als het liefdesspel van onze homoseksuele medemensen. Het is 2015, mensen, ban verdomme nu eens iedere menskwetsende preutsheid!...
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
10 augustus 2015
Ik ben het met Mobar eens, An. Als een heterostelletje overdreven klef doet, vinden de meeste mensen dat nog wel leuk. Ach de liefde, ach, de jeugd, enz. Maar als een homo stel gewoon normaal stelgedrag vertoont, helemaal niet overdreven, maar gewoon even een zoen, een knuffel, hand in hand lopen op het strand, dan lopen ze al risico op discriminerende opmerkingen en erger ook, want fysiek geweld vindt helaas dan ook nog vaak plaats, door mensen die vinden dat de hele wereld hetero moet zijn. Wat nu eenmaal niet zo is.
Naam:
Mobar
Datum:
10 augustus 2015
Er staat nergens in de bewering dat het om overdreven gedrag gaat. Als een heterokoppel hand in hand loopt zegt niemand er iets van, als twee mannen dat zonder overdrijving doen lopen ze het risico op schelden of zelfs klappen zoals ik aan den lijve meerdere malen heb ondervonden.
De bewering klopt dus, er is geen werkelijke acceptatie en dat is triest, heel triest!
Naam:
An Terlouw
Datum:
10 augustus 2015
Niet boos op me worden bij het volgende: ik kan me namelijk best voorstellen dat mensen er moeite mee hebben. Soms, heel soms als er een koppel zo, Ehhh overdreven doet, twee mannen of twee vrouwen, de combinatie doet er niet toe, dan moet ik eerlijk zeggen ( schrijven) dat het me best tegenstaat. In tegenstelling tot de affectie die " normaal" getoond wordt en waar ik dus GEEN moeite mee heb. Maar dat NET iets teveel, is ook mij NET iets teveel, wat NIET wil zeggen dat ik wat tegen de mensen heb! Dus twee kanten.
Naam:
Mobar
Datum:
9 augustus 2015
Goed geformuleerde bewering waar ik het mee eens ben, niet alleen rationeel gezien, maar ook vanuit de gevoelens van mijn hart. Hopelijk komt het eindelijk eens tot echte acceptatie en zien de mensen in dat diversiteit tot verrijking van de wereld zal leiden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)