Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 3937):

De uitlatingen van sommige mensen over vluchtelingen doen je afvragen of die mensen weten wat menselijkheid is. Maar bovenal of het besef er is, dat we het allemaal maar moeten zien te rooien met elkaar op deze planeet. Oplossingen zijn meestal niet pasklaar maar mededogen moet toch op te brengen zijn.


Zie ook: http://www.jetrood.nl/index#.VelzFJeo0Vc

Schrijver: jetteke, 4 sep. 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,9 met 9 stemmen 246Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:Joanan Rutgers
Datum: 5 sep. 2015
Bericht:Zag en hoorde je die man in Hongarije, die tegen de vluchtelingen schreeuwde, dat ze beter bij Saudiarabië, Oman, De Verenigde Arabische Emiraten en Bahrein kunnen aankloppen, omdat die superrijk zijn en werkelijk geen poot uitsteken? Hij heeft deels gelijk, maar door zijn blinde vlek ziet hij de nood van de reeds gearriveerde vluchtelingen niet meer en kwetst hij hen tot op het bot, terwijl zij op hun zwakst zijn!... Een vluchteling reageerde zelfs serieus op die vlerk en was bereid om terug te keren. Hoogst schandalig!


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)