Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 5 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
20 oktober 2015
Wauw, joepie, TOPPIE ect. Jongens en meiden AAN DE SLAG HOOR, het mag allemaal niet voor niks zijn geweest. We blijven knokken we blijven strijdbaar, we blijven NEDERLANDSE SCHRIJVERS EN SCHRIJFSTERS. DEAL?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 oktober 2015
Uitstel (van executie?) tot januari 2016, zeg eind januari om alvast wat extra verlenging in te pikken. Een redelijke adempauze. Het doel blijft dus wel de verhoging van de kijkcijfers. Dat gaat nog een harde dobber worden, wat ik je brom, maar laten we maar gewoon doorgaan met wat we kunnen en ons niet onnodig laten opfokken. Misschien iets meer Jan Smit, Freek Vonk, Flikken Maastricht, koningin Maxima en Linda de Mol erbij om de kijkcijfers te verhogen, maar wel blijven zorgen, dat we niet een veredelde Privé worden. Onze baas is duidelijk. De productiekwaliteit moet nog meer omhoog om meer kijkers aan zijn/onze site te binden. Als vrijwillige werknemers zit er niets anders op, dan hem te pleasen, want anders trekt hij alsnog de stekker eruit, met een schoon geweten, want hij heeft ons immers nog een verlengingstijd gegund. We hadden het roer kunnen keren, maar we zijn in gebreke gebleven. Laat dát dus niet gebeuren! Toch blijft het a hell of a job, daar ik al eerder heb uitgelegd, dat het leesniveau en de leesinteresses van de meeste, moderne mensen niet meer zo geïnteresseerd is in slow-food, waar je enige moeite voor moet doen. En dan valt dat niet eens onder de term cynisme. Ik zie maar één juiste oplossing en dat is vanaf nu werkelijk baanbrekende literatuur bedrijven en niets, maar dan ook niets te schuwen! Dán zul je de zo nodige aandacht vanzelf trekken! Geen regels meer, maar totaal openhartige literatuur, tot op het bot, tot op de kern en tot in de meest schokkende en sappige details! En door het vakmanschap nog eens flink en link op te schroeven!...
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
19 oktober 2015
Er is geel licht!

De site blijft open tot januari en dan wordt de grote balans opgemaakt. Aldus het bericht op de voorpagina vandaag van de hoofdredactie.

Ik ben heel blij dat er nu duidelijkheid is voor de korte termijn. Voor mij betekent dat: eerst even tijd nemen om te ontstressen, want het was me een weekje wel, en dan kijken of er nog wat schrijfsels uit mijn brein willen groeien.

We hebben nog een week of tien, in ieder geval dus tot nieuwjaar, en deo volente (als de hoofdredactie en het universum het willen) misschien volgend jaar ook nog.

Que sera, sera
What ever will be, will be
The future's not ours to see
Que sera, sera
What will be, will be

(Doris Day)
wqd.nl/L8g7v
Naam:
Günter Schulz
Datum:
19 oktober 2015
Een speels maar tevens bloedserieus latent appel aan Johan, waarin ik me uitstekend kan vinden!
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
19 oktober 2015
Helemaal mee eens! Jij bent beslist niet de enige die zich afvraagt of de site zich in een pre-palliatieve fase bevindt, of wellicht nog springlevend is en vrolijk verder kan huppelen. Hopelijk geeft Johan binnenkort het verlossende antwoord.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)