Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Maantjepik

We zijn nog steeds bezig met oorlog te voeren over welk stuk Aarde van wie is, en de discussie over wie eigenaar van de Maan is, is nu ook al begonnen.

(Zie Nieuwsuur woensdag 21 oktober 2015.)

Landjepik wordt Maantjepik.

De mens heeft niets, maar dan ook echt helemaal niets geleerd van zijn eigen geschiedenis.

... Zie link, voorlaatste item - begint op 36 min. De maan is officieel nog van 'niemand' of 'van ons allemaal'. Maar de maan wordt nu al gezien als commercieel interessant, waardoor er wetten gemaakt moeten gaan worden wie wat kan gaan claimen als 'eigendom', bijvoorbeeld als een bedrijf daar gaat graven/mijnen en grondstoffen 'vindt'. Mijn hart huilt als ik eraan denk dat die mooie Maan net zo uitgebuit gaat worden als de inmiddels door ons zo beschadigde Aarde. ...


Zie ook: http://www.npo.nl/nieuwsuur/21-10-2015/VPWON_1241435

Schrijver: Gabriëla Mommers, 21 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.9 met 10 stemmen 304Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
26 oktober 2015
Zo is het, zo blijft het en zo zal het altijd zijn, want niemand neemt verantwoording en tja alleen is maar alleen hè? Je bereikt zo weinig in je uppie....
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
22 oktober 2015
Email:
klaassens38zonnet.nl
Klopt. Er wordt nog steeds gebakkeleid over de vraag wie de delfstoffen op de maan mag exploiteren. In dit verband wordt ook al gesproken over de exploitatie van grondstoffen op Mars en de asteroïden (de planeetjes die tussen Mars en Jupiter om de zon draaien). Kennelijk wil de mensheid zijn grenzeloze inhaligheid graag exporteren naar de rest van het zonnestelsel.

Maar het kan nog veel gekker. Zo las ik artikelen waarin men het heeft over de mogelijkheid om de hele mensheid te verkassen naar andere planeten als we de aarde hebben leeggeplunderd en in een stomende, kokendhete hel hebben omgetoverd, vergelijkbaar met de broeikasplaneet Venus.

Ik weet niet hoe je deze waanzin zou moeten bestrijden. De wereldeconomie en de multinationals zijn in de ban van een tunnelvisie waarbij men enorme natuurrampen op de koop toe neemt, zo lang de schoorstenen maar blijven roken en de aandeelhouders niet beginnen te morren. Misschien moeten we deze kleine elite dan maar naar een andere wereld exporteren. Opgeruimd staat netjes, nietwaar.

Een interessant artikel over de emigratie van de hele mensheid las ik op de site van de Huffington Post. Mocht iemand geïnteresseerd zijn, het is te vinden via deze link: www.huffingtonpost.com/george-zebrowski/spacefaring-world_b_5638290.html
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
22 oktober 2015
Van de Indianen heb ik geleerd dat de aarde en de lucht van niemand is. We dienen Moeder Aarde te respecteren en lief te hebben. Er van te plukken in goede harmonie met de natuurlijke groei en bloei. De aarde op geen enkele manier kwaadaardig uitbuiten. Dat gebeurt nu volop door olie- en gasbedrijven. En ook door massale houtkap in de longen van de aarde. En door stupide luchtvervuiling van luie, onwetende gemakzuchtigen. Poetin en Assad hebben een duivels bondje gesloten, waarbij ze zogenaamd legitiem de rest van Syrië plat bombarderen. Ze misleiden ons met zoete leugens, maar dat doen alle oorlogszuchtigen. Amerika en Europa idem dito. 'Het is van mij!', schreeuwen ze allemaal in een staat van opperste waanzinnigheid, maar het is allemaal van niemand, we hebben het in bruikleen en er valt niets te claimen. Zelfs de Indianen deden aan stammenoorlogen en je kunt wel raden wat de inzet was. De arrogante hoogmoedswaanzin van de valse machthebbers is een pijnlijke doorn in het Oog van God.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)