Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Jeroen Pauw is na zijn samenwerking met Paul Witteman veranderd in een maniakale slijmbal, een onverbeterlijke ijdeltuit en een door de overheid ingezette, politiek correcte, braafburgerlijke robot met quasi-wijze oneliners.

Schrijver: Joanan Rutgers, 30 oktober 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.6 met 5 stemmen 142Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
30 november 2015
Naar mijn mening, en die is bescheiden, is Jeroen Pauw de beste interviewer die Nederland kent; alleen al om die reden is het terecht dat hij 'Pauw', Nederlands enige 'late-night-talkshow' op de publieke omroep presenteert. Wat mij betreft is er niets mis mee, als je gelooft dat God niet bestaat; is hoe je het ook wendt of keert uiteindelijk ook een geloof. Voor spirituele verrijking hebben wij 'tussen de bedrijven door' Knevel en van den Brink, dus dat zit volgens mij doorgaans ook wel goed. Zoveel mensen, zoveel meningen, maar Pauw is journalistiek gezien, als je het mij vraagt, een goede leider van het debat. Bovendien; op wiens en/of wier gedrag is nou niets aan te merken...? 'k Ga over een kwartier weer lekker kijken...! Informatieve, zinvolle en mooie afsluiting van de dag; tenminste wat mij betreft... .
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
31 oktober 2015
Ik kijk dan nog wel, maar het verzadigingspunt is bereikt. Onlangs zaten Sonja Barend, Hanneke Groenteman en Astrid Joosten aan tafel in het kader van 90 jaar VARA. Bijna de hele uitzending werd er saai en droog gekeuveld over hun herinneringen, die we allemaal al tot in den treure hebben opgeslagen in ons collectieve geheugen. Kortom, een gedoe van niks. Alsof ze in een bruin café zaten na te kletsen, zonder dat er camera's op hen gericht stonden. Altijd dezelfde koppen, die elkander tot groot vervelens aan toe walgelijk bewieroken. Dolf Janssen was er een beetje bij geplaatst, maar die wordt inmiddels terecht ook niet meer als cabaretier serieus genomen. Je voelt hem zoeken naar grappige opmerkingen en je bent als kijker geneigd om het hem voor te zeggen. Dan ben je volkomen out, hoe je je ook blijft opdringen en manifesteren. Op een gegeven moment worden je trucs doorzien en ben je nog slechts een wormvormig aanhangsel. Het is dan ook triest dat die gast maar blijft doorbijten en probeert te imponeren met gekke jasjes en raar gekleurde en gevormde brillen! Jeroen is spiritueel gezien zeker geen verrijking, dat heb je goed gezien, zijn hooghartige cynisme druipt als bagger en pek uit de treurbuis (woord ontleend aan Gerrit Komrij).
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
30 oktober 2015
Op het moment dat ik dit schrijf, heeft hij twee mensen in zijn programma die een kerk hebben opgericht die gelooft in het spaghettimonster.
Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
30 oktober 2015
Ik mag die vent ook absoluut niet, Joanan. Een ijdeltuit en een slijmbal is hij zeker, vooral tegenover vrouwelijk schoon. Politiek correct is hij ook.

Wat mij het meest aan hem stoort is de waanwijsheid waarmee hij af en toe afgeeft op alles wat met geloof te maken heeft, alsof je pas een verlicht mens bent wanneer je inziet dat er alleen maar een materiële wereld bestaat, en god(en) niet meer zijn dan een pijpkaneel waarop vroegere generaties in hun onwetendheid eindeloos hebben gesabbeld, een soort drug om het op deze aardkloot nog een beetje vol te kunnen houden. Gelukkig is er aan die idioterie nu een einde gekomen, aldus heer Pauw.

Ik kijk dan ook nooit meer naar zijn modieuze talkshow. Tv kijken doe ik sowieso heel weinig meer, want het is meestal gewoon tijdverspilling.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)