Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Europa begint langzamerhand te beseffen waarom grenzen niet overschreden dienen te worden maar verdedigd. Intussen verkettert men de boodschapper.

Schrijver: Fred, 14 november 2015


Geplaatst in de categorie: politiek

2.6 met 10 stemmen 131Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
15 november 2015
De noodzaak is inmiddels onbetwist noodzakelijk. Ik ben het helemaal met je eens en de kasteelbruggen dienen te worden omhooggehaald, opdat wij niet nog meer vijandig gespuis toelaten. En daarbij moeten we natuurlijk de rotte appels eruit pikken en aanpakken, die reeds binnen ons territorium zijn binnengedrongen! Er is nu geen tijd meer voor de softy opvang van zielige vluchtelingen met dikke geldbeursen en lichaamsposturen, die klagen over het vieze eten, er zijn belangrijker zaken aan de gang. Fort Europa wordt belaagt, we moeten nu alles doen om ons te verdedigen en geen softy Merkel-principe meer hanteren, waar ze overigens van teruggekomen is. Keihard terugslaan!, dat is de enige manier om die inhumane ratten van IS voorgoed uit te roeien!...
Naam:
Ton Hettema
Datum:
14 november 2015
Jas, beste Fred, er is hier in het land een grote intellectuele weerstand tegen gezond verstand en een grote tolerantie voor ideologisch luchtfietsen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)