Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het is aannemelijk, gezien de enorme schaal van het Universum en de mate van precisie en onderlinge afstemming waarmee het bestaan en voortbestaan van organisch leven op onze planeet Aarde wordt omgeven en gegarandeerd, dat in 'ons' Universum meerdere, zo niet talloze soortgelijke experimenten gaande zijn. In verschillende stadia van ontwikkeling. Zelfs terwijl ik dit schrijf en u dit leest.

Schrijver: Ton Hettema, 18 december 2015


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.8 met 13 stemmen 169Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Hendrik Klaassens
Datum:
20 december 2015
Email:
klaassens38zonnet.nl
Ton, daar ben ik het als sterrenkundeliefhebber van harte mee eens! Misschien is er zelfs wel primitief leven op enkele manen in ons zonnestelsel, zoals Europa en Titan, maar ik twijfel er geen seconde aan dat er enorm veel bewoonde werelden zijn en dat sommige interstellaire ruimteschepen ons wel eens hebben bezocht. De uitspraken van Edgar Mitchell en andere astronauten lijken dat alleen maar te bevestigen. Volgens hem zijn er miljarden beschavingen.
Zie hiervoor o.a.: www.youtube.com/watch?v=JhxxHxIEmO4
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
18 december 2015
Er wordt op deze site al veel geschreven over meest politiek, soms ook sport, en meer thema's die ook in journaals en actualiteitenrubrieken op tv te zien zijn. Gelukkig dat er op deze site ook ruimte is voor andere onderwerpen, zoals doordachte filosofische overwegingen. Waarvoor dank, Ton!
Naam:
Len Cornelis
Datum:
18 december 2015
Ton Hettema krijgt helaas de smaak te pakken van roeren in grenzeloze kaders, varianten van oersoep en oneindige dimensies. Daar zijn liefhebbers voor, weet ik. En Ton schrijft het correct op. Maar als uitdagend bedoelde bewering voor mij minder geslaagd dan zijn vorige over het klimaat. In die bewering was veel meer herkenning mogelijk. Uiteraard is dat maar een mening.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)