Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen
Er zijn 8 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
7 juli 2016
Günter, welk naampje jij het beestje ook geeft,
dat maakt mij niet uit, voor mij ben jij altijd "beregoed", zeker met je beweringen!

(Late reactie zie je inzending nu pas).
Naam:
Fred
Datum:
7 juli 2016
Het is hier gewoon niks meer, de spontaniteit is totaal vervlogen.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
6 juli 2016
Blij met jouw respons, Fred. Ik had impulsief in gedachten al overwogen er definitief mee te stoppen en alle items van mijn hand op beide sites te laten verwijderen. De achterliggende gedachte was, dat ik, door het hanteren van een lage drempel door de redactie, in het verleden ongewild en onbewust wel meer uitglijders, zoals germanismen, taal- en/of stijlfouten, heb gemaakt.

Als de 'voortschrijdende taalverloedering', mede door mijn toedoen, één van de oorzaken van de tanende belangstelling voor beide sites zou kunnen zijn, dan is mijn impuls wellicht begrijpelijk. Eens moet je als amateurschrijver op zulke onderdelen worden gewezen, toch?
Gelukkig ziet de wereld na een nachtje slapen én jouw verklarende reactie er weer een beetje normaal uit. Laten we het voortaan zo houden.
Naam:
Fred
Datum:
6 juli 2016
De taalfout is hersteld, er stond eerst herkouwen. En wat die bocht betreft, dat ligt niet aan jou en mij. De redactie heeft gewoon de verkeerde afslag genomen.
Naam:
Günter Schulz
Datum:
4 juli 2016
Dank Fred, nu haal ík de eerste bocht niet eens. Het germanisme heb ik kunnen ontdekken, de taalfout helaas nog niet. Het zat er dik in, dat mij dit eens zou overkomen. Om jouw argumenten niet te willen ontkrachten en tevens schuldbewust te constateren mee te werken aan de verloedering, heb ik uiteraard de tekst bij de illustratie laten staan. Dat dit niet lekker voelt hoef ik nauwelijks nader toe te lichten.
Naam:
Fred
Datum:
2 juli 2016
Germanisme en een taalfout bij de illustratie, de verloedering dendert voort.
Naam:
Len Cornelis
Datum:
2 juli 2016
Drie zoogdieren als voorbeelden in een geestige bewering met ruim voldoende zelfspot.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
2 juli 2016
'Ik denk, dus ik besta', zei Descartes. 'Je bent een rund, als je met vuurwerk stunt!', zegt een slogan. Günter toch! Toch ben je voor mij een wijs rund en dat vindt je geliefde koe ook! Mhoeoeoeoe!!!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)