Inloggen
In de loop van 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4329):

Toeval

Als dit universum in zijn miljoenvoudige orde en precisie het resultaat van een blind toeval zou zijn, dan is dat net zo geloofwaardig als wanneer een drukkerij explodeert en alle druklettertjes weer op de grond terecht komen in de voltooide en foutloze vorm van het woordenboek.

Albert Einstein (1879-1955), Natuurkundige.

Schrijver: Albert Einstein
Inzender: Gabriëla Mommers, 31 okt. 2016


Geplaatst in de categorie: filosofie

4,0 met 3 stemmen 84Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Jacob van Schaijk
Datum: 3 nov. 2016
Bericht:Misschien is dit wel een van de oneindig veel universums die het ook realiteit hadden kunnen worden. En misschien had het wel een veel beter universum kunnen zijn. Einstein was natuurlijk een genie, maar ........

Naam:Ton Hettema
Datum: 3 nov. 2016
Bericht:Of dat alle chemische elementen in een grote oersoep met een almachtig grote schepper (pollepel) door elkaar gehusseld werden en... voilá: de mens kwam uit de ketel tevoorschijn gekropen..


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)