Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Censuur

Holland op zijn smalst, de hypocrisie ten voeten uit, wat een beschamende beslissing van BNN/Vara om de docu Jesse niet uit te zenden, om te zwichten voor de kinderachtige jaloezie van rechtse partijen die nota bene in campagnetijd kritiekloze urenlange vrije reclame kregen op de publieke zenders bij WNL ('interview' Wilders) en VPRO (Zomergasten, Rutte). BNN/Vara gezwicht voor de censuur van rechts uit de Tweede Kamer. Nu is het wachten op een commerciële zender die wel nog het vrije woord mag uitzenden en de rechten van de docu opkoopt. Want die film wil nu echt iedereen zien!

Schrijver: Gabriëla Mommers, 28 augustus 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.9 met 14 stemmen 215Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
9 september 2017
Het is jammer dat iedereen die de slangenkuil der politiek binnenglijdt, zonder het zelf te beseffen, het gif gaat aanmaken dat voor survival nodig is. Er zijn helaas geen uitzonderingen op deze overlevingswet. Jesse gebruikt quasi-openheid en berekenende eerlijkheid als propagandamiddelen. Ieder heeft zo z'n of d'r eigen smaak van gif, maar zal beweren dat het een antidotum is.
Dubbelspraak is de taal der politici..
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
1 september 2017
Filmproducent Doxy heeft de rechten van de film teruggekocht van BNN/VARA. De film wordt maandag vertoond in Theater Carré en zal naar verwachting binnenkort ook in diverse bioscopen te zien zijn, aldus de laatste berichten van de NOS. Volgens het laatste nieuws van NRC zal de film ook op Blendle worden aangeboden voor 4,99 euro.
Wie het laatst lacht.....
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
29 augustus 2017
Een blijkbaar politiek gewichtige documentaire kopen, zonder die uit te zenden, staat gelijk aan diefstal en bewuste verdonkeremaning van gemeenschappelijke volkskunst. Paul Witteman stelde terug kopen voor. Geen gek idee, maar wellicht is de aankoopsom in feite betaald door het rechtse vierspan met hun wankelende aanhangwagen vol loze beloften en fungeerde BNN/Vara als doorsluishaven en ingehuurde handlanger. Is die film niet op de één of andere manier te hacken? Zo wordt die film een spannende film op zich. Alle aandacht gaat de laatste tijd al zoveel naar die vier rijke calvinisten met hun gewichtig gedoe om niets. Jesse lijkt wel overboord gegooid. Jesse Crusoë en de jacht op zijn come-back. De filmmaker Joey Boink zat gezellig bij juffie Jinek te meesmuilen, maar zijn achternaam spreekt boekdelen. In strips gebruiken ze 'Boink!', wanneer iemand heel hard zijn hoofd stoot!...
Naam:
Fred
Datum:
29 augustus 2017
Klaver staat, gelijk Steve Jobs, een reclamepraatje te houden.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)