Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Maan

Wie denkt, na een wekenlange discussie in de media over seksuele intimidatie, dat het leuk is om bij wijze van grap een jonge zangeres te laten schrikken tijdens haar werk met een vent die naakt met zijn pik voor haar gezicht staat te dansen, die heeft het echt NIET, maar dan ook echt helemaal NIET begrepen.

Zie onderstaande link.


Zie ook: https://www.rtlnieuws.nl/...-wil-boycot-radio-538-om-naakt

Schrijver: Gabriëla Mommers, 4 december 2017


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.2 met 5 stemmen 178Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Jacob
Datum:
14 december 2017
Het is een commerciële omroep, dus alles voor de poen.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
5 december 2017
De link werkt niet meer, RTL heeft de pagina verwijderd.

Vandaag kwam Maan weer in het radio programma, toelichten waarom ze zo van streek was, de DJ maakte excuses, zij zei braaf dat ze die accepteerde en zich wilde richten op haar nieuwe album. Ik kreeg er een rare smaak van in mijn mond. Zij is afhankelijk van die DJ's om haar platen te draaien. Het voelde alsof zij nu als tegenprestatie het radioprogramma moest redden vanwege alle publieke commotie die ontstaan was de afgelopen dagen. Ik kon echter de emotie in haar stem nog steeds horen. Trillend en onvast.

Al zappend kwam ik zojuist even op RTL4 terecht, herhaling van RTL boulevard. Werd het hele voorval uitgebreid besproken, in de zin dat het allemaal zo erg niet was geweest, en die DJ het allemaal niet zo bedoeld had. Er zullen ongetwijfeld wat dealtjes gemaakt zijn achter de schermen. Waardoor RTL het voor Radio 358 opneemt, en ze nu zelfs hun eigen nieuwspagina over het item verwijderd hebben.

Wie de pagina toch nog zien wilt:
bit.ly/2iN5rpt
Naam:
Ton Hettema
Datum:
4 december 2017
Er is geen eind aan de smakeloosheid, brutaliteit en perversiteit van mensen die geen enkel besef hebben van de hoge afkomst en bestemming van de spirit die in het menselijk lichaam is ingeplant..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)