Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Oprah for President

Er zijn weinig mensen die de kracht, de intelligentie, de sociale vaardigheden, de contacten, en de middelen hebben om de wereld werkelijk positief te veranderen, maar als iemand dat kan, dan is het Oprah.

... Bij de acceptatie van haar Globes award, gaf Oprah Winfrey een pakkende speech. Velen hopen nu, en ik met hen, dat dit het begin was van haar campagne om de eerste vrouwelijke zwarte president te worden van de USA. Er is geen betere kandidaat. Punt Uit. ...


Zie ook: https://www.youtube.com/watch?v=fN5HV79_8B8

Schrijver: Gabriëla Mommers, 8 januari 2018


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.9 met 7 stemmen 173Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
23 januari 2018
Vrouw of man, het zou niet uit moeten maken. Doe gewoon mee, zeg je zegje. En flikker die rancune toch eens uit het raam, het is de moeite niet waard.
Naam:
Ton Hettema
Datum:
10 januari 2018
Jammer dat het woord 'competentie' niet in het rijtje voorkomt. Ik weiger in te stemmen met rare denkbeelden die het doen voorkomen alsof het hebben van een piemeltje of een vaginaatje, of welke fratsen mensen met wederzijdse instemming met elkaar willen uithalen in hun slaapkamers, in hun keukens, of op de achterbank van hun Simca, evenmin als de toevallige tint van hun epidermis, of hun succes als talkshowhost, van enig belang zijn voor het besturen van een land. En leg je er maar bij neer dat er witte (ha ha), heteroseksuele mannen zijn. En dat zogenaamde glazen plafond waar ze je in laten geloven, is er niet voor vrouwen (Theresa May, Angela Merkel, Christine Lagarde, Hillarious Rodham, om maar een paar te noemen). Het is om ervoor te zorgen dat er een ondoordringbare barrière blijft bestaan tussen hen die geselecteerd zijn door de (al zo'n 300 jaar regerende) elite, en al die mannen en vrouwen, ongeacht hun kleuren en seksuele voorkeuren die ervoor passen zich te laten corrumperen.
Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
9 januari 2018
Zo is dat, Ton, je begint het te snappen...! Het tijdperk dat mensen de hoogste banen kregen ENKEL EN ALLEEN omdat ze MAN zijn, is voorgoed voorbij!

Vrouwen laten zich niet meer opzij zetten. Zelfs niet als ze zwart zijn. Zelfs niet als ze lesbisch zijn. Zelfs niet als ze transgender zijn.

Het is afgelopen met de eeuwenlange dictatuur van de witte heteroseksuele man. Elke witte heteroseksuele man die dat snapt, mag blijven en meedoen met een nieuw tijdperk op onze mooie planeet.

Die mannen mogen ook meeregeren met alle intelligente en getalenteerde vrouwen die het glazen plafond voor eens en altijd en voorgoed gaan crashen. Want in dit nieuwe tijdperk wordt niemand meer gediscrimineerd!

De mannen die het niet snappen, mogen een enkeltje Mars boeken! Liefs vandaag nog!
Naam:
Ton Hettema
Datum:
9 januari 2018
Alweer een celebrity, een vrouw! en nog wel een 'zwarte'!. Als ze ook nog lesbisch zou zijn heeft iedereen haar zin..

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)