Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4710):

De arrestatie van de Catalaanse leider Carles Puigdemont (en mogelijke vervolging en veroordeling van hem en zijn mede-onafhankelijkheidsstrijders) maakt bij mij gevoelens van wrevel los: is dit nu zo nodig?!

Schrijver: O.U. Deis, 25 mrt. 2018
25 mrt. 2018


Geplaatst in de categorie: politiek

2,5 met 4 stemmen 502Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:Jetteke
Datum:26 mrt. 2018
Bericht:Het is ronduit stuitend dat Spanje afglijdt naar een dictatuur. De opmerking dat de arrestatie wrevel veroorzaakt en de vraag of dit nu nodig is getuigt van zwak geschut in deze politieke kwestie.

Naam:Joanan Rutgers
Datum:26 mrt. 2018
Bericht:Generaal Francisco Franco was tot zijn sterfdag op 20 november 1975 de dictator van Spanje, in samenzwering met het Vaticaan, die hiermee nationaalkatholicisme wilde realiseren. Dat is echt nog niet zo lang geleden. Dat de vrijheidsstrijder Carles Puigdemont juist door de Duitsers is opgepakt, doet me aan een ander nationalisme denken.

Naam:Ton Hettema
Datum:25 mrt. 2018
Bericht:De gedachtenpolitie van 'Europa', met Adolfa Merkel voorop, en kandidaat opvolger van Donald met de slagtanden uit Polen, hielenlikker Marcus Rütte op haar...eeh hielen, verkrampen bij elk idee, elke vleug, elke knipoog, naar culturele eigenheid. Zij eisen dat heel dit continent zich overgeeft aan de enige echte, ware, bestemming die zij voor ogen hebben: overgave aan de Moren..

Naam:Karel Jong
Datum:25 mrt. 2018
Bericht:Is dit een vraag of een bewering?


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)