Inloggen
Per 1 maart 2020 wordt de site Nederlands.nl (incl. de bijbehorende domeinnamen) ter overname aangeboden door de eigenaar/hoofdredacteur, die in maart 2020 de mooie leeftijd van 77 jaar bereikt en graag de site ter overname aanbiedt aan een persoon, bedrijf of instelling, die de site verder wil uitbouwen.

Men kan met hem hierover in overleg treden via mostertman@nederlands.nl

voeg je bewering toe

tabblad: beweringen

< vorige | alles | volgende >

bewering (nr. 4783):

Regionale pers.

De regionale krant Dagblad van het Noorden besteedt in de sportbijlage 9 pagina's aan voetbal (waaronder een 6-columns-artikel over de wedstrijd Be Quick - RKVV DEM (uit Beverwijk)) maar besteedt geen woord aan de magistrale 7e overwinning van wereldkampioen Magnus Carlsen in het grootste schaakevenement ter wereld in Wijk aan Zee (gemeente Beverwijk).

Schrijver: Tammo G., 28 jan. 2019
28 jan. 2019


Geplaatst in de categorie: sport

5,0 met 2 stemmen 690Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:Ton Hettema
Datum:30 jan. 2019
Bericht:Schaken is veels te moeiluk voor de gewone man immers. Je heb maar liefst 6 verschillende stukken en die doen op 64 velden allemaal weer wat anders en zo.
Logisch dat foeballe balangrijker is. Schaken is voor dooien...

Naam:Nemo
Datum:29 jan. 2019
Bericht:Magnus Carlsen is een schaakcoryfee die sowieso in the picture staat, zonder iets af te willen doen aan zijn overweldigende zege! Rotterdam stond dit weekend in het centrum van alle media-aandacht (over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd), maar dat een sportredactie van dat zichzelf respecterende nieuwsblad zich zo blameert, daar moet toch wel wat achter schuilen...


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)