Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Het onderzoek naar mogelijk beroerd gedrag van Arib

De PVV maakte naar aanleiding van het aangekondigde onderzoek naar het gedrag van oud-voorzitter Arib - een rol die zij overigens in de Tweede Kamer met verve vervulde - ten opzichte van haar ambtenaren niet de indruk op een zorgvuldige wijze na te willen gaan wat er feitelijk aan de hand is geweest. De PVV kan hiermee ook een mogelijke rehabilitatie van Arib blokkeren, hoewel me die onwaarschijnlijk lijkt als ik afga op haar gedrag na het bekend worden van een mogelijk onderzoek.
Het is het zoveelste voorbeeld dat het Wilders c.s. meer om het veronderstelde volksgevoel gaat dan om een inhoudelijke afweging, die lessen kan leveren voor de toekomst.

Schrijver: O.U. Deis, 2 november 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

5.0 met 1 stemmen 65Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Richard Bahl
Datum:
2 november 2022
Kundig de Tweede Kamer sessies leiden behoeft helaas geen absolute garantie te zijn, dat sprake is van dienend leiderschap. In machtsposities, ontstaan door benoemingen of beroemd worden door artistiek succes, komen relatief veel Januskoppen voor. Een zeer charmante en bekwame persoonlijkheid of fijne echtgenoot in het openbaar. Maar achter voordeuren of buiten gehoorsafstand van microfoons, camera's of openbare ontmoetingen, kan intimiderend of onbeschoft leiderschap teams en mensen verwoesten en zo ernstig beschadigen. Dat is overigens, volgens mij, iets anders dan incidenteel knorrig een medewerker corrigeren als daartoe gerede aanleiding is. Het gaat hier- vermoed ik- niet om watjes, die bij elke scherpe opmerking compleet doordraaien. Of dat bij de ex Tweede Kamervoorzitter wel, niet of anders was? Dat weet ik niet. Ook niet of er aanleiding is om een onderzoek te doen. Vooralsnog doen wij het met een gekwetste Arib. Voor ons als argeloze lezers en volgers is er nog onvoldoende bekend. Wordt vervolgd.
Naam:
Sir Joanan Rutgers
Datum:
2 november 2022
Je kunt een diamant door het slijk halen, maar de diamant blijft glinsteren.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)