Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Verderfelijke invloed van Erdogan

De belachelijke veroordeling van burgemeester Imamoglu van Istanbul bevestigt de verderfelijke invloed van President Erdogan op het politieke klimaat in Turkije.
Wat gun ik het de Turken dat ze weer kunnen terugkeren naar de rechtstaat in plaats van deze verkapte vorm van dictatuur.

Schrijver: O.U. Deis, 15 december 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

5.0 met 3 stemmen 90Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
26 februari 2023
Email:
ajkuperushotmail.com
Met ons westers gedachtegoed ben ik het volledig met de beweerder eens; de meeste van Erdogans aanhangers zien deze Turkse president wel als een dictator, maar beslist één die voor hun rechten opkomt. De reactie van Bet Weter onderschrijf ik eveneens volledig. Helaas is het geen fictie meer, maar feit dat meer landen in Europa een eerste minister hebben die de klok heeft horen luiden, zonder te weten waar de klepel hangt...! Zij denken de eerste viool te kunnen spelen zonder ook maar iets van voldoende kennis...! Raaskallende retorica was ook in het 5de decennium van de vorige eeuw meer regel dan uitzondering...!
Naam:
Bet Weter
Datum:
16 december 2022
Erdogan is in feite een “little Putin” gezien zijn dreigende agressieve taal tegen Griekenland i.v.m. enkele eilanden. En dat zit in de NATO! Straks begint hij ook nog een “speciale militaire operatie”.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)