Inloggen
voeg je bewering toe

Beweringen

Rutte IV compenseert Groningen ruimhartig

Voor Groningen was het vandaag een feestdag. Het kabinet Rutte IV was bij monde van de Premier en de betrokken staatssecretaris niet te beroerd om gemaakte fouten ruiterlijk toe te geven en te betreuren.
Maar veel belangrijker was dat er een pakket maatregelen komt dat schade koste wat het kost regelt (in een wet vastgelegd) en dat de portemonnee wordt getrokken om de regio op vele fronten ruimhartig te steunen.

Schrijver: Tammo G., 7 juni 2023


Geplaatst in de categorie: politiek

3.1 met 8 stemmen 139Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Richard Bahl
Datum:
8 juni 2023
Tammo G gun ik zijn vreugde en optimisme. Hij is wel de enige in Nederland op dit moment, die teksten gebruikt als 'feestdag', 'niet te beroerd toe te geven en te betreuren'. En natuurlijk het magische en eigentijdse begrip 'pakket' maatregelen. Dat veronderstelt degelijkheid, breedheid en functionaliteit. Hoewel er vele 'pakketten' in de kabinetten Rutte verkeerd uitpakten. Maar dit even terzijde. Tot slot noemt Tammo het 'pakket' 'ruimhartig'. Ook al zo'n vage en trendy bijvoeglijke bepaling. Tammo woont uiteraard niet in Groningen, maar ver in het zuiden van ons land. Of toch niet?
Naam:
Sir Joanan Rutgers
Datum:
8 juni 2023
Pas wanneer Rutte IV op omdonderen staat.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)