Inloggen
voeg je column toe

Columns

Jan en Yolanthe

Bij miljoenen mensen gaat de verdeling van de inboedel niet zoals hij zou moeten gaan, maar bij Jan staat alles in het middelpunt.
Yolanthe ging met zijn spullen aan de haal, had een blik personeel opengetrokken die de zaak leeghaalden, waarheen waarvoor?

Wanneer mensen trouwen is het in goede en slechte tijden, maar ja, ze waren niet getrouwd, dus dan gelden die regels niet, toch?
Van geen enkel mens hoor je ooit, uitzonderingen daargelaten, dat er gedonder was om de verdeling van de inboedel, maar wel als je bekend bent, dan haal je het nieuws.
Dan haal je de voorpagina en dan gaat het nieuws over de handdoeken over de washandjes over de zijde bloemen en over lakens al dan niet aangeschaft bij Zeeman.

Een koffer was er niet om Jan zijn spullen in te pakken toen hij een paar dagen weg moest, alles was weg, alles was meegenomen, waarheen waarvoor?
Normen en waarden zijn ver te zoeken als een relatie op de klippen loopt, al is die dan nog zo mooi vriendschappelijk beëindigd maar alle spulletjes aangeschaft door twee personen die in ons land voor elkaar kregen dat zelfs de minister-president het jammer vond dat het stel uiteen was, en nog aanhaalde dat hij een sms-je kreeg op zijn verjaardag, tja dan heb je het ver geschopt, dan kom je van ver en eindigt zo mogelijk nog verder maar ik vraag je:

Waarheen waarvoor?

Schrijver: An Terlouw, 15 juli 2009


Geplaatst in de categorie: actualiteit

4.2 met 4 stemmen 525Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)