Inloggen
voeg je column toe

Columns

Heb je 't ooit zo 'kaas' gegeten?

Het valt altijd te proberen toch?

Bij toeval kom ik erachter dat er op een zakje kaassaus een stickertje zit, in eerste instantie let ik er niet zo erg op, tot ik moet wachten op het water wat aan de kook moet komen, je weet wel, dat eventjes wachten en kijken waar je de tijd mee kunt doden.

Maffe uitdrukking eigenlijk ‘de tijd doden’ afijn, ik sta dus op water te wachten, want dat moet koken vooraleer ik de kaassaus erin kan doen, want die saus heb ik dus weer nodig om de bloemkool op te leuken en te smaken, want tja, bloemkool met een sausje is voor de een lekker maar voor de ander wat minder en sinds men de kaassaus in een zakje heeft uitgevonden ben ik daar een verwoed gebruiker van.

Ik sta in dat dode moment dus op het water te wachten, tot het kookt en omdat het eventjes duurt, lees ik de sticker iets aandachtiger. € 1000 te winnen bij het intikken van een internetpagina en dan het nummer invullen wat er op het zakje staat.

Nou ben ik de enige in huis die kaassaus over zijn bloemkool wil, want mijn eega is van de oude stempel en heeft graag een maïzena papje en dan het liefst van een stevige soort, zo’n papje waar je lepel bijkans in blijft staan, dus maak ik voor hem dat "sta in je maag" papje en voor mijzelf dus een kaassaus, maar omdat ik er alleen mee doe, kan ik zo’n zakje twee maal gebruiken, mits je het goed afsluit natuurlijk.

Desalniettemin neem ik het zakje mee naar mijn computer, want tja niet geschoten is altijd mis en wie wil er nou niet € 1000 winnen, door alleen maar het nummer in te voeren wat er op het zakje staat. Kijk, in principe staat al bij voorbaat vast dat je niet wint, maar stel je voor dat…..stel je nou eens voor. We zijn Nederlands genoeg om dit toch te proberen, ’t kost geen postzegel, alleen maar een simpele handeling op de computer, nou en daar draai ik mijn hand dan toch niet voor om? Nee toch?

Nou wel hoor, ik moet mijn hand wel 50 keer omdraaien, want wat er ook gebeurd als ik de internetpagina open, er gebeurd niks, helemaal niks. En dat is dus niet veel. Dat is erg weinig dat is dus helemaal niks en daar wil ik dus niet mee zeggen, dat ik ( tja en nou weet ik dat ik normaal we moet zeggen maar ja, hij lust geen kaassaus en ik dus wel) niks gewonnen heb, want dat weet ik tot op heden nog steeds niet, want je komt geen barst verder op die internetpagina, hij vertikt het op alle manieren!

Nou is dit zo’n pagina die direct verwijst naar de prijsvraag zeg maar en ik bedenk dat ik ook rechtstreeks het bedrijf kan mailen, want dit slaat werkelijk nergens op. Die pagina doet het prima, en wat denk je dat er in beeld verschijnt als je aanklikt ‘wat is uw klacht?’ juist ja, goed geraden, of je een klacht hebt omtrent de actie ‘win € 1000 met je unieke nummer.

Heb je ooit zo kaas gegeten?

Schrijver: An Terlouw, 19 oktober 2010


Geplaatst in de categorie: voedsel

3.2 met 4 stemmen 198Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Mirjam de Lang
Datum:
19 oktober 2010
Email:
mirlahotmail.com
Hahaha, An, wat maak je toch een prachtige dingen mee, en wat weet je dit weer lekker leesbaar op de site te zetten. Het blijft een genot om je te lezen en blijf er vooral mee doorgaan. Trouwens heb je nou gewonnen of niet?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)