Inloggen
voeg je column toe

Columns

Bijna- winnaar Postcodeloterij

Eventjes, heel eventjes in gedachten winnaar van de postcodeloterij


Daar waar je vroeger zo’n lekker gevoel van in je buik kreeg, kreeg ik dat een paar weken terug van een brief van de postcodeloterij, een echte uitnodiging. Jawel ik was uitgeselecteerd om naar de studio te komen, en maakte ook nog kans op 1 van de 500 studioplaatsen voor een opname. Geweldig toch? Ik zag me daar al zitten, mijn eega bromde mij niet gezien, maar ach het was zover nog niet.

Naast een verzorgd dagarrangement met lunch inbegrepen, evenals een uitrij kaart voor de garage, jawel het mag allemaal wat kosten, het zou een echt uitje worden, dus die dag maar alvast genoteerd en vrij gehouden in mijn agenda.

Zodra ik mijn nummer had geactiveerd, zou ik voor 1 december horen van hoe en wat, nou ja, ik natuurlijk aan de computer en deed mijn best te doen wat men me opdroeg. Activeren gelukt: U maakt nu kans op deelname in de studio of iets dergelijks verscheen er in beeld.

Ook kwam er meteen achteraan dat ik via Winston nog even aan moest geven met welke koffers ik mee zou willen spelen, daar wilde ik niet aan meedoen, in deze barre tijden, dus die klikte ik weg, tenslotte moet dat allemaal worden afgerekend en daar voelde ik niet zoveel voor.

Dan komen de weken van wachten, wachten en nog eens wachten. Inmiddels had ik wel een mail ontvangen die bevestigde dat mijn nummer was geactiveerd en dat het nu een kwestie was van..juist ja afwachten en dat deed ik trouw.

Tenslotte was alles goed gegaan en zodra mijn telefoon ging dacht ik telkens: oei, dit zal toch niet….maar nee hoor, het zou niet, het zal niet en het gebeurde niet. De datum van 1 december verscheen, verliep en verdween, zonder een telefoontje zonder een verdere mail en zonder post, dus had ik een paar weken dat verliefd- zijn achtige gevoel waarvan ik dacht: stel je voor dat, nou ik stel me niet zoveel meer voor, want het gebeurd blijkbaar altijd bij een ander, maar eventjes heel eventjes waande ik me winnaar en naast mij ligt de uitnodiging die me al die weken zo in spanning hield, ik twijfel nog steeds of ik hem in de vuilnisbak deponeer, of inlijst, tenslotte was ik eventjes, heel eventjes….winnaar!

Schrijver: An Terlouw, 11 december 2010


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 1 stemmen 275Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)