Inloggen
voeg je column toe

Columns

Dingel en Dengel van Johnny en Rijk

Ik kan een verhaal bedenken, over nare dingen, maar daarvoor hoeft een mens alleen maar naar het nieuws te luisteren of te kijken. Ik kan een verhaal bedenken over leuke dingen, en vaak is dat een veel beter idee, want een glimlach toveren op een gezicht is alleen maar winst, al gaat het vaak nergens over.

Ik zag op het nieuws dat de buikspreker naar Ahoy komt en ik heb wel zoveel ontzag voor iemand die zo zijn ‘brood’ verdiend, dat vind ik wel zo knap. Met gewoon een pop in of op zijn hand, een pop in de vorm van een skelet nota bene, als je daar zalen mee plat krijgt dan doe je iets wel zo vreselijk goed. Dat is humor ten top en humor kunnen we allemaal in deze hectische wereld waarin van alles verkeerd gaat zo goed gebruiken.

Terwijl, een professor ooit zei: om rimpels te voorkomen, moet je uit de zon blijven, én je moet elke dag lachen, al is het een glimlach schijnt ook met spannende namen te maken te hebben, endorfinen of iets dergelijks, ik ben te lui om het op te zoeken, dus geef ik het maar gewoon een naam.

Hoe mooi zou het zijn, als er elke dag wel een keer door iedereen gelachen werd, we doen het te weinig, dus is het misschien een idee, om naar die man te gaan, in Ahoy om te kijken wat die met een paar simpele poppen voor elkaar krijgt.

Alhoewel ik het niet zozeer in het stadion hoef te zoeken, want door een kleinkind van twee jaar op het idee gebracht, surfte ik naar You Tube, jawel ik kan surfen, op het internet, niet op het water, dan verzuip ik, maar op internet, daar blijf ik droog en omdat het kind me verwelkomde met Dingel dacht ik, dat zoek ik even op, kostte niet eens zoveel moeite, want ik kwam uit bij Johnny en Rijk met hun bekende act, hallo dingel hallo dengel, en weet je, als je in staat bent te surfen over het internet, dan raad ik je aan om dat ook te doen, want al is er de rest van de dag niks te beleven, te lachen of anderszins, als je dat filmpje ziet van de vorige eeuw, dan begin je vanzelf te lachen.

Succes ermee enne: laat eens weten wat je ervan vindt!

Schrijver: An Terlouw, 8 april 2011


Geplaatst in de categorie: humor

3.4 met 7 stemmen 359Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)