Inloggen
voeg je column toe

Columns

Weer een zwarte dag!

De afgelopen weken hebben jullie op tpb.piratenpartij.nl massaal toevlucht gezocht én gevonden om te ontsnappen aan de censuur die wordt afgedwongen door een kleine maar rijke en invloedrijke lobbyclub. Deze toevluchtshaven, onze demonstratie van de futiliteit en het gevaar van het ISP-filtergebod dat Stichting BREIN heeft afgedwongen moet dicht. Een Nederlandse rechter maakt het ons feitelijk onmogelijk om deze politieke boodschap uit te dragen en heeft ervoor gekozen met draconische boetes censuur af te dwingen.

Kiesgerechtigden:
Kijk hoe jullie gekozen volksvertegenwoordigers dit laten gebeuren én ook op dit moment blijven zwijgen.

VVD-stemmers:
Jullie volksvertegenwoordigers volgen en steunen op dit moment Fred Teeven, zijn strijd vóór het downloadverbod én zijn pro ACTA campagne. Je liberale stem steunt geen liberale principes, maar slechts dienstbaarheid aan de MPAA en haar oorlogskas.

CDA-stemmers:
Jullie volksvertegenwoordigers houden Maxime Verhagen in het zadel. De zelfverklaarde VS ambassadeur die, zowel in Den Haag als in Brussel vol inzet op het doorzetten van de ACTA ratificatie en daarbij onwaarheden en verdraaiingen niet schuwt.

PVV-stemmers
Wat is echte vrijheid? Kan het recht op vrije meningsuiting door een rijke en elitaire lobbyclub worden opgeheven? Bedenk dat op álle punten waar het erom spande de PVV, zowel in Den Haag als in Europa, ruim baan maakte voor ACTA.

PvdA, SP, D'66 en GL stemmers:
De vrijheid van meningsuiting van verre dissidenten is makkelijker te verdedigen dan die van nabije concurrenten blijkbaar. Ook jullie volksvertegenwoordigers zijn vandaag oorverdovend stil.

CU en SGP-stemmers:
Wat wij doen is delen, niet stelen. Als BREIN 2000 jaar geleden actief was geweest hadden ze met een ex parte ook de Wonderbaarlijke Spijziging proberen te voorkomen.

G500 Leden:
Probeer van binnenuit de macht van de oude garde en de lobbyisten te breken. Voeg dat 11e punt toe aan jullie lijst: "een vrij en ongecensureerd internet!"
Stem straks voor alle zekerheid wel piraat!

Wat vandaag gebeurt gaat veel verder dan torrents en downloads. Vandaag wordt de jurisprudentie gecreëerd waarmee elke politieke partij, maatschappelijke organisatie of privé persoon het zwijgen kan worden opgelegd door iedereen met genoeg geld en invloed.

Weer een zwarte dag!


Zie ook: http://tpb.piratenpartij.nl/

Schrijver: Piratenpartij
Inzender: Piraat, 21 apr. 2012


Geplaatst in de categorie: vrijheid

5,0 met 2 stemmen 203Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)