Inloggen
voeg je column toe

Columns

Tijdens bevruchting beginnen EUREKA

Vreemde titel natuurlijk en ik zal met de deur in huis vallen uit te leggen wat ermee wordt bedoeld, reclame beheerst ons leven, alles wat er binnenkomt via tv, bladen, kranten, radio etc. heeft allemaal met reclame te maken en nu is de laatste tijd krankzinnig veel (of ligt dat aan mij?) reclame die speciaal gericht is op rimpels van die kreukels in de huid die mensen met voldoende geld kunnen laten volspuiten met middelen als botox of andere spannende behandelingen.

Mocht de knip of bankrekening die actie nou niet aankunnen, tja dan kun je potjes crème kopen, de ene nog met een mooier beeld dan de ander, de een belooft een huidje, als die van een baby, de ander die van een bloeiende tiener, of een vrouw die volgens mij geplamuurd is om zodoende mooi voor de dag te kunnen komen.

Dit terzijde, de potjes crème die op de markt zijn, ik bedoel in de winkels als Kruidvat, Etos of de duurdere zaken, waar men niet verblikt of verbloost om een potje crème over de toonbank te laten gaan wat nog net de €100 niet haalt, nou daar lusten de mussen geen brood van.
Potjes die de rimpels die alle mensen krijgen op een respectabele leeftijd, potjes die ervoor zijn om die rimpels zonder gebruik van een stoomstrijkijzer land te strijken, dat laatste is niet echt aan te raden, want een poosje naar een brandwondencentrum is ook niet je van het!

Afijn, de potjes beloven de wereld, beloven geen rimpels, beloven dat je er weer prima uit gaat zien, kreukloos dus, moet ik dan toch even denken aan het strijkijzer, maar ik kan me niet onttrekken aan het feit dat volgens mij, dat smeren van die potjes al moet beginnen tijdens de bevruchting, want eerlijk is eerlijk, gladstrijken is één ding, maar jaren inhalen iets heel anders, dus jonge ouders van nu, begin zo vroeg mogelijk NIET met de producten speciaal voor de baby, maar begin vanaf dag 1 met het insmeren van de anti-kreukel-crème, dit om op latere leeftijd de koop van de peperdure potjes te voorkomen!

Schrijver: An Terlouw, 2 nov. 2014


Geplaatst in de categorie: wetenschap

2,6 met 5 stemmen 243Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Gabriëla Mommers
Datum:
3 nov. 2014
Email:
gabrielamommersyahoo.com
Rimpels zijn mooi. Punt uit.
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
2 nov. 2014
Ik zag Hakim op de televisie en hij interviewde een werkelijk oerlelijk, oud wijf met een totaal bepoederd gezicht en rimpels van boven tot onder. Ik schatte haar begin zeventig. Wist zij Hakim te vertellen, dat ze drie minnaars heeft, twee van in de dertig en één van drie-en-twintig! Bij zulke berichten laat je het smeren wel!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)