Inloggen
voeg je column toe

Columns

Het krakende bed

Een mens kan boos worden om kleine dingen, en woest om grote, maar ik werd alleen verdrietig en moe, want normaal, ja gewoonlijk dus, ga ik best graag naar mijn bed toe. Maar de laatste tijd werd dat allengs minder, de reden? Het kraakte dat het een (geen lieve) lust was, voor de buren dan!

Denk niet: je bent aan vernieuwing toe, het bed IS nieuw, nog geen zes maanden oud! Slapen werd een crime, want bij elke draai werd ik wakker van het gekraak en ik draai veel, en dus ook vaak de draai-kraak!

Niet getalmd maar de zaak gebeld waar de boel gekocht was, ze zouden een monteur sturen. Het toeval wil, dat ik niet zelf thuis ben, bij de eerste keer dat dit gebeurt, en zo nadat de monteurs (broekies met een boortol) geweest waren, verheugde ik me op het naar bed gaan!
Ik stap in bed, krak, kraak kraak, krrrr, kijk verwonderd opzij naar mijn eega en zeg, wat hebben ze gedaan? Het kraakt nog meer!

Tja zegt hij, dan moest er maar een rubber tussen als het nog zou kraken! Grrrr, ik werd een tikje pissig zeg maar, heb het nog een week aan laten kraken en toen maar weer de telefoon gepakt, gezegd ik word hier wanhopig van, ik ga in een hotel slapen en stuur jullie de rekening wel, ik word gek van dat bed!

Oh, zegt de dame in kwestie, dat mag niet hoor, de monteur komt weer langs, waarop ik zeg, stuur niet die twee van de eerste keer, want die hebben het probleem alleen groter gemaakt! Het lijkt wel oorlog in de slaapkamer. En dan gaat, nadat ik op internet gezien heb dat ze vandaag zouden komen, de telefoon vanmorgen, of het goed is dat de man met tien minuten hier is, ja natuurlijk is dat goed!

Komen, zien en overwinnen, want de man kwam, oordeelde, had een tas met gerei bij zich, heeft zich in alle standjes moeten wurmen om overal bij te kunnen maar het probleem opgelost!
Ik/ we hebben een kraakvrij bed, het is rustig in huis als we slapen, zelfs de buren horen niet meer als we naar bed gaan, die moeten afkicken!

Maar het mooiste was toch wel, dat de monteur twee nieuwe elektrische bedbodems in zijn auto had staan, voor het geval dat hij de klus niet geklaard kreeg! Kijk, DAT noem ik nou service met een randje!

Schrijver: An Terlouw, 4 dec. 2014


Geplaatst in de categorie: welzijn

3,0 met 2 stemmen 158Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)