Inloggen
voeg je column toe

Columns

Wanneer ik het "grote" nieuws beluister

Het grote nieuws geeft aan, dat het nu echt wel met de crisis is gedaan, wordt gesuggereerd en dat moeten we geloven, dat doen we dan ook maar. Of we niet opnieuw in een crisis terecht komen vanwege de enorme toeloop van vluchtelingen moet de tijd uitwijzen.

Ze maken er in den Haag een potje van, debatteren, converseren, oeverloos zeuren en meneer handje wuif wuift alles weg en wil als een grote kleine jongen overal zijn zin in hebben....ik maak me maar niet meer druk, of vet om iets waar ik toch geen ene bal aan kan veranderen, ben dan tenslotte maar in mijn eentje en tja dan bereik je niet zoveel dacht ik dan toch, maar NU ben ik qua crisis op Nederlands.nl niet alleen, sterker nog: er zijn vele mensen met mij, die schrokken van MIJN mededeling die ik even half Nederland door gesluisd heb...reacties als : neeee dat mag niet, tot OHHH das echt erg dat klopt niet...en dat is de schrikreactie die dit bericht met zich meebrengt.

Natuurlijk waren we al langer op de hoogte (was zichtbaar ook) dat er maar weinig gelezen werd, gebeurt bij iedereen. Alleen als je iets schrijft wat een schok- effect geeft, komt er nog wel eens reactie maar toch: accepteren we het allemaal, want (en dit is persoonlijk voor J Mostertman) het is voor lezers soms (misschien) niet altijd leuk als je niet "gelezen" wordt, maar zelfs DAT weerhoudt ons niet van TOCH te blijven schrijven...we zijn trouw, loyaal en blijven komen, lezen, schrijven ect.

En weet je, ik ben ik de afgelopen tijd minder gaan eten, maar niet minder gaan schrijven, minder gaan drinken, (geen alcohol) maar niet minder ingelogd, minder gaan slapen, maar niet minder bezig geweest met de site.....en ik weet best dat er leven is naast de site (dat geloof ik dan) maar jeetje, hoe kickt een mens in vredesnaam af van;

Www.nederlands.nl

Dus lezers, lezeressen, schrijvers, schrijfsters, zet de pagina op Facebook (dat heb ik niet want daar heb ik echt geen tijd voor) gooi het in de groep, maar laten we er met zijn allen voor zorgen dat we beter zijn dat die lui die ons land regeren, laten we Johan laten weten dat we achter hem staan, want als dit slecht uitpakt (kan ook) dan nog neem ik mijn pet voor je af en bedank ik je voor de gelegenheid die je me gaf om mijn hart in de site te stoppen....

Tot dan; hoofd omhoog en we proberen hulp aan te trekken!

Schrijver: An Terlouw, 18 september 2015


Geplaatst in de categorie: rampen

2.0 met 4 stemmen 165Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
23 september 2015
Als er iets duidelijk blijkt uit de reacties van 'vaste' en 'losse' schrijvers en lezers, dan is het wel dat deze site een unieke en waardevolle plaats inneemt in onze harten en geesten. Ook bij mij is dat zo. Ik ben blij dat deze site bestaat en floreert voor degenen die elkaar hier tegenkomen.

De rest van deze reactie is zo lang dat ik besloten heb er een aparte column van te maken. Titel Kijkcijfers.
Naam:
inekebroeckx
Datum:
19 september 2015
Beste An,
We zijn zeer gehecht aan de site en ik vraag me eigenlijk af: waarom moeten we streven naar een groot bezoekersaantal? We hebben toch geen grootheidsideeën? Ik werk met je samen zoveel als ik kan om de teloorgang tegen te houden!
Naam:
Günter Schulz
Datum:
18 september 2015
Ben het geheel met jou eens, An. Heb alleen geen facebook of andere moderne media die op de moderne telefoons in gebruik zijn. Ik gebruik nog steeds een telefoontje uit het stenen tijdperk, waarop je slecht sms-berichten kunt versturen en meer niet. Een positieve column waarin ik me uitstekend kan vinden!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)