Inloggen
voeg je column toe

Columns

Eigen bijdrage ach wat maakt het uit wiebus

Wiebes oh wiebes, wat flik je nou allemaal, worden we allemaal blij gemaakt met een eventuele belasting verlaging en nou krijg je niet voldoende ruggensteun om dit erdoor te krijgen in de eerste en de tweede kamer. Weg blijheid, we kunnen dit ook al op onze buik schrijven, maarre doe dit met een watervaste stift zodat je ook bij een eventuele vergeetachtigheid alleen maar naar je buik hoeft te kijken om te weten dat we wederom de klos zijn.

Waarom nou een watervaste stift, hoor ik denken, nouuuu dat zal ik uitleggen. Vroeger werd er al geroepen dat je nooit met balpen op je huid mocht schrijven, want dat is gevaarlijk, maar ja, afgelopen week hoorden we ook al dat kinderklei ook al gevaarlijk is bevonden en dus uit de schappen is gehaald.

Helaas pindakaas zullen we maar zeggen. Echter : heeft onze wiebus weinig pindakaas gegeten en al helemaal geen KAAS gegeten van het feit dat je onze inwoners niet eerst dingen moet beloven en dat vervolgens niet waar kunt maken. Want weet je wieb, ik zit een beetje met het feit dat; voor de buitenlanders die ONZE nationaliteit niet hebben, daar WIEB trek je de knip wel voor open, maar als het gaat om je eigen volk tegemoet te komen, dan krijg je het ineens niet door de eerste en tweede kamer.

Dat wieb, is volksverlakkerij in mijn ogen, dat klopt niet, dat mag niet en dat kan niet, want WIJ zijn van mening dat een gegeven gift niet meer terug mag worden genomen. En dat je ons eerst op een houtje laat bijten, nog VOOR je de kamers inlicht, vervolgens de belasting gaat aanpakken en dan zegt : wieb krijgt het niet door de kamer, nou wieb, daar maak je me pissig mee zeg, niet te weinig en dan kom ik ff terug op die watervaste stift want weet je; die blijft net als jodium lekker lang zitten dus DAAR heb je profijt van en wieb ik beken, van jou hebben we dat niet, dus ik zou zeggen, neem een pot pindakaas en ga eens overdenken wat je voor al je MEDEBURGERS kunt doen, en dan bedoel ik die groep, die in januari al door hun eigen bijdrage heen zijn omdat de kosten omtrent de zieken onder ons, de pan uitrijzen.

Dus wieb, DOE wat maar sta niet met een bek vol tanden, douw er anders een boterham met pindakaas in, dat doen WIJ nu ook al regelmatig...
In afwachting van uw antwoord..

Schrijver: An Terlouw, 12 november 2015


Geplaatst in de categorie: politiek

2.0 met 6 stemmen 109Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
12 november 2015
Tja Joanan " belofte maakt schuld " geldt niet voor de mensen in het Haagje duidelijk. Kijk: aan zijn uiterlijk kan hij niks doen cq veranderen, maar een houding daar kan aan gesleuteld worden. Zou ie kunnen overwegen. Bedankt voor je reactie hè?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
12 november 2015
Dus Eric kwiebus griebus Wiebus. Belofte maakt schuld, gek mannetje. Wel geld voor buitenlanders en niet voor Nederlanders, griepvirus Wiebus! Poetin-achtige Rus! Ik vertrouwde je jolly jokerbakkes vanaf je aantreden al niet, ik dacht 'Wat voor kermisattraktie hebben we daar!'. En kermis is het geworden, een grote ophef om niets, vele euro's voor een pluchen beestje van nix. Dat worstje-voorhouden doe je in vervolg maar bij je gayfriends, maar niet bij Hollanders in zwaar weer!...

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)