Inloggen
voeg je column toe

Columns

Respectloosheid jegens vrouwen

Het maakt me woedend, dat zo'n duizend jongemannen van Arabische, Noord-Afrikaanse, Marokkaanse of Syrische komaf als wilde beesten tekeer zijn gegaan jegens feestvierende vrouwen in Keulen, Hamburg en Stuttgart.
Een deel van de media veegt deze misdaad weer snel onder het kleed van de softe, leugenachtige benadering, behalve o.a. Prem Radhakishun bij DWDD en Eva Jinek in haar praatprogramma. Zulke taferelen zie je anders alleen in Egypte en India. Het was een vorm van georganiseerde criminaliteit. Deze criminelen hadden allemaal hetzelfde doel voor ogen, onder de dekmantel van vuurwerklawaai en -verwarring de lage driften botvieren op voor handen zijnde, feestvierende vrouwen. Ze hebben geen enkel respect voor de politie en zeker niet voor vrouwen, die ze als lustobjecten zien, als minder dan supermarktartikelen, want ze stelen en misbruiken de vrouwen gewoon.
Dat ze aan openlijk seksueel misbruik deden, was nog niet alles, de boevenbendes van 15 tot 35 jarigen stalen ook nog eens tasjes, telefoons, portefeuilles, horloges en sieraden. Het is mij een raadsel, dat de Duitse politie niemand heeft gearresteerd, terwijl er toch ruim honderd aangiften zijn gedaan en er zelfs tijdens de misdaden politieagenten rond liepen, die niets deden. Misschien uit ongeloof of ook verdoofd door het oudejaarsvuurwerk, de uitgelatenheid en de champagnesferen.

De politie verdedigt zichzelf door te stellen, dat ze deze vorm van massale misdaad nog niet kenden en dat zal wel, maar dan missen ze wel bepaalde voelsprieten, lijkt mij. Nu zitten ze na te kaarten met de spiekbeelden uit die ronde bollen en herkennen ze misschien een paar raddraaiers, omdat ze nu zeggen, dat het om lokale jongeren gaat. Gezien de omvang van de misdaad is dat ook zeer aannemelijk, want dit zie ik pas aangekomen asielzoekers niet doen.

De integratie is deels mislukt en de cultuurkloof wordt steeds zichtbaarder, maar dan nog, dat is nog geen reden om als allochtone Duitser je bruutweg aan vrouwen te vergrijpen en hen van spullen te beroven.
Deze bende criminelen discrimineert ons als vrije Westerlingen met hun zwaar bekrompen beelden/indoctrinaties over met name de positie van de vrouw. Zij hebben de strijd om het vrouwenkiesrecht en de triomf van het feminisme niet geïncorporeerd.

Hoe komt het toch dat die seksueel gefrustreerde jongemannen zo denigrerend over vrouwen denken? En denken ze ook zo over hun eigen vrouwen? Of laten ze die met rust? Wat gebeurt er toch allemaal met die allochtone vrouwen in het verborgene? Randen ze die ook naar believen aan en trekken ze die ook op grove wijze de slipjes van hun heiligste der heiligen? Jatten ze van hen ook geld?
Mogelijk niet, want er is nog geen enkele aangifte gedaan. Zoals het nu lijkt komen die nachtelijke schurken er mee weg. Maar deze gestoorde broeinesten vormen een gevaar voor de vrije samenleving. Ik kan me niet voorstellen, dat die laffe vrouwenverkrachters een baan hebben of iets zinnigs met hun leven doen. Ik denk eerder dat ze leven van de criminaliteit, naast hun uitkeringen, en handelen in drugs.

Hun gebruik van hasj en alcohol is geen vergoelijking voor wat ze hebben misdaan. Ook al lijden ze aan psychiatrische stoornissen, zoals schizofrenie en borderline, dat geeft hen zeker niet het recht om (jonge)dames met trauma's op te zadelen. Een deel van de menselijke bevolking zit tegen psychiatrische opname aan en deze duizend aanranders en dieven zeker. Het gevaar van dit soort ontspoorde, maatschappelijke verschoppelingen sluimert voort, het is een giftig en borrelend drijfzand, wat de gegoede burgerij maar eens volop serieus moet gaan nemen. En de politieke kopstukken.

Aan de andere kant is de meerderheid van de allochtonen niet zo krankjorum als die duizend oproerkraaiers en leeghoofdige criminelen, die blijkbaar te dom zijn om op een nette en juiste manier vrouwen te benaderen. Het ontbreekt die 'stoere macho's' vooral aan goede voorbeelden, gedegen kennis en voldoende opleiding. Als ze wat meer moeite zouden doen, dan zouden ze hun kennis kunnen opvijzelen en op een humaan niveau terecht kunnen komen. Blijkbaar zijn ze zo narcistisch gestoord en intellectueel achterlijk, dat ze niet begrijpen, dat ze met hun misdadige gedrag andere mensen traumatiseren en geweld aandoen. Het ontbreekt hen volkomen aan sympathie en empathie, wat hun asociale stoornissen onderstreept.
Dat deze jonge mensen onbehandeld in onze maatschappij voortleven, baart mij grote zorgen. Ze zijn namelijk te onozel om hun gekte te onderkennen. Bovendien wordt psychologische hulp nog maar slecht vergoed en beginnen ze er niet aan. Dat scheelt direct familiaire schande voor deze onterecht trotse opstandjes. Dus gaan ze ondergronds en opereren ze via slinkse en linke overlevingsmechanismen. Bendegegraai zoals door Charles Dickens beschreven. De meest zwakkeren zijn hun eerste prooien. Als lafhartige aasgieren omsingelden ze de onschuldige, Duitse vrouwen en plantten ze boosaardig, wreedhartig en hoogst stupide de vlag van de respectloosheid.

Het was vooral een aanslag jegens het Vrouwelijke, de Godin en dus de Ware Liefde!

Schrijver: Joanan Rutgers, 6 januari 2016


Geplaatst in de categorie: misdaad

4.0 met 8 stemmen 151Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Ton Hettema
Datum:
9 januari 2016
Deze opwelling voelde en voel ik precies zo, beste Joanan.
Ik wil er nog een dimensie uitlichten die ook sterk in me leeft, namelijk dat deze vernederende wandaden ook een aanslag zijn op de mannen, de beschaving, de menselijke waardigheid, de morele evolutie van de mensheid en op datgene wat mensen vaak aanduiden met God, Allah, de Schepper, Creatie of alles wat zich tot het uiterste inspant om bij te dragen aan de goede krachten van deze wereld.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)