Inloggen
voeg je column toe

Columns

Lafhartige sukkels!

In de NRC van 9/10 januari 2016 stond het coververhaal 'Wat een sukkels zijn die mannen!' van niemand minder dan de door mij zeer gewaardeerde, Marokkaanse schrijver Hafid Bouazza. Hij besprak daarin de psychologische achtergrond van de ontspoorde jongemannen in Keulen, Stuttgart en Hamburg, die zich massaal schuldig maakten aan groepsverkrachting en groepsdiefstal.
Arabieren gebruikten in lang vervlogen tijden hun seksuele potentie als wapen tegen de vermeende zwakte van de kruistochtridders. Dat christenen in vrijheid met andere mannen konden omgaan, werd door hen gezien als een gebrek aan jaloezie, waar volgens hen waardigheid en eerbaarheid van de man aan ten grondslag lag. De Arabieren waren hoogst verbaasd over hoe de westerse mannen op hoffelijke wijze met hun vrouwen omgingen. De Arabische dichters uit de oudheid roemden echter de blankheid van de vrouwen, wat een teken van weelde was. Blanke vrouwen waren dan ook het duurste op de slavinnenmarkt. De Arabische dichters deden via hun verzen een poging om de beknellende visie van de islam op de vrouw op te heffen.

In Keulen, Stuttgart en Hamburg zijn honderden Duitse vrouwen aangerand en bestolen. Dit was groepsverkrachting en groepsdiefstal door grotendeels pas aangekomen asielzoekers uit voornamelijk Noord-Afrikaanse landen en met name het zwarte schaapland Marokko. Weer zaten er Marokkanen tussen de stroom Syrische vluchtelingen, om gek van te worden, maar die lui lijken wel allemaal een criminele gen te bezitten. Lijken, want er zijn nog altijd Hafid Bouazza, Ali B., Aboutaleb en Kader Abdulah. Toch springen de Marokkanen er altijd weer uit als bad guys, altijd in 'Opsporing verzocht', bij drugscriminaliteit, gewelddadige overvallen/diefstallen en ook bij de aanslagen op Charlie Hebdo in hartje Parijs. Er is zelfs nog een medeplichtige Marokkaan uit Molenbeek voortvluchtig. Ze dekken elkaar op geniale wijze. Oorlogsvoering op vreemde grond. Inhalig gedrag en lafhartige destructie. Irritante etters zonder enige vorm van beschaafd intellect. Achterbakse losers.
In de achtste eeuw, zo schrijft Bouazza intelligent, waren er islamitische mannen, die zich verkleedden als vrouw en zongen als hermafrodieten. Deze mannen probeerden zichzelf te bevrijden van het rigide machismo van de islamcultuur.

De doofpotcriminaliteit van de Europese politie is net zo erg als de misdaden van de jongemannen, die tijdens evenementen denken als beesten te keer mogen gaan. In hun oorspronkelijke landen worden vrouwen al jong van hen gescheiden en dragen ze zwaar bedekkende kledij, die hun rondingen verstoppen, omdat dat wel eens seksuele driften kan opwekken. Prikkelvrije schijnbewegingen. Inhumane censuur. Achterbakse poppenkast. Blijkbaar voortgekomen uit de onbeheersbare viriliteit van Arabische kerels.

Pas in Europa denken die jonge Arabieren even lekker uit hun dak te kunnen gaan bij concerten en oudejaarsfeesten, totdat ze opeens al die korte rokken en strakke jeans zien, die heupwiegend hun vrijheid vieren. Dat vatten ze niet, dat is hen net even teveel van het goede, dus slaan ze door, mede door de alcohol en hasj, door de groepsdwang en de opgebouwde wrok jegens rijke westerlingen, uit pure jaloezie grijpen ze wat ze grijpen kunnen en hun misdadigheden krijgen zelfs een zweem van oorlogszuchtige genoegdoening, hoezeer ze hun restwoede ook projecteren op onschuldigen, ze weten zich ineens in een roes van onzichtbaarheid te ontladen.
Bouazza zegt: 'Het huidige machismo van Arabieren, gevoed door religie en opvoeding, is pathologisch, vanaf het zevende jaar worden ze van het vrouwelijk geslacht gescheiden, wat geen gezonde nieuwsgierigheid naar vrouwen geeft, maar een agressieve vorm van toe-eigening en mannelijke superioriteit!, er is een diepe minachting voor de autonomie van de vrouw en haar seksualiteit!'.

Voor zover ik weet is Hafid Bouazza de enige Marokkaan, die vanuit inside information en gedegen historiekennis op zo'n sublieme wijze de absurde en laaghartige manifestatie van ongeschikte immigranten weet te tekkelen. Die paria's willen wel van onze welvaart profiteren, maar onze humane waarden lappen ze aan hun vrouwonvriendelijke laarzen. Alleen al door hun benepen, prehistorische, bezitterige visie op de vrouwen vallen ze door de mand. Bouazza schrijft: 'Wat een sukkels zijn de Arabische mannen toch, wat een verliezers, wat een stelletje uitschot, dat ze niet in vervoering raken van de zelfstandige, onafhankelijke, autonome vrouw die lucht en leven verzoet! Zij komen hier voor vrijheid (zeggen ze), maar kunnen niet velen wat de vruchten van die vrijheid zijn!'.

De westerse doofpotpolitie kan nog heel wat van een moedige waarheidsminnaar als Hafid Bouazza leren! En dat terroriserende schorriemorrie is natuurlijk hoogst ongeschikt om in Europa te blijven! Een immigratiestop lijkt me dus een eerste vereiste.

Schrijver: Joanan Rutgers, 13 jan. 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2,7 met 11 stemmen 137Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
NN
Datum:
13 jan. 2016
Veel gemeenplaatsen over de vermeende Arabische identiteit. Het wachten is op een nieuwe "Kristallnacht". In Leipzig heeft men al een voorproefje genomen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)